Uusimmat viitteet

  • Monoliittisen kiinteäfaasiuuttomateriaalin tuotantoprosessin siirto 

    Krannila, Anne (Turun ammattikorkeakoulu, 2018)
    Laboratorioympäristö on tuttu kaikille laboratoriossa työskenteleville henkilöille, mutta laboratorion perustamisprosessissa työn kulku ja laboratorion aiottu käyttö käydään läpi pintaa syvemmältä sekä kokonaisuutta ...
  • Company risk management : case study 

    Kallio, Riikka (Turun ammattikorkeakoulu, 2018)
    The backround for this thesis was renewal of the ISO 9001 quality standard in 2015. According to the new standard, risk-based thinking should be incorporated into the quality management system rather than being separate ...
  • Laatukäsikirjan laatiminen yrityksen laboratoriolle 

    Mattila-Tiainen, Oona (Turun ammattikorkeakoulu, 2018)
    Laatu on ainakin ajatuksen tasolla jokaiselle yritykselle ja organisaatiolle varmasti yksi tärkeimmistä kilpailuvalteista. Laatutyö jää Usein kuitenkin erityisesti pienissä yrityksissä kaiken muun tekemisen jalkoihin, jos ...
  • Turun Kaupungin ympäristöterveyden Gluteeniton -valvontaprojekti 2017 

    Merivirta, Rae-Marjukka (Turun ammattikorkeakoulu, 2018)
    Opinnäytetyön tarkoituksena oli tarkastella Turun kaupungin valvonta-alueella toimivien leipomoiden ja suurtalouskeittiöiden allergeenien, erityisesti gluteenin, erillään pidon hallintaa ja ohjata toimintaa lainsäädännön ...
  • Beer flavor component analyses for small breweries 

    Manelius, Robin (Turun ammattikorkeakoulu, 2017)
    Brewing beer is a craft with ancient traditions. Breweries of today, however, must rely increasingly on chemistry in addition to traditions, to meet the demands for quality control, product development and market shares. ...