Uusimmat viitteet

  • Laatukäsikirjan laatiminen yrityksen laboratoriolle 

    Mattila-Tiainen, Oona (Turun ammattikorkeakoulu, 2018)
    Laatu on ainakin ajatuksen tasolla jokaiselle yritykselle ja organisaatiolle varmasti yksi tärkeimmistä kilpailuvalteista. Laatutyö jää Usein kuitenkin erityisesti pienissä yrityksissä kaiken muun tekemisen jalkoihin, jos ...
  • Turun Kaupungin ympäristöterveyden Gluteeniton -valvontaprojekti 2017 

    Merivirta, Rae-Marjukka (Turun ammattikorkeakoulu, 2018)
    Opinnäytetyön tarkoituksena oli tarkastella Turun kaupungin valvonta-alueella toimivien leipomoiden ja suurtalouskeittiöiden allergeenien, erityisesti gluteenin, erillään pidon hallintaa ja ohjata toimintaa lainsäädännön ...
  • Beer flavor component analyses for small breweries 

    Manelius, Robin (Turun ammattikorkeakoulu, 2017)
    Brewing beer is a craft with ancient traditions. Breweries of today, however, must rely increasingly on chemistry in addition to traditions, to meet the demands for quality control, product development and market shares. ...