Uusimmat viitteet

  • Ravitsemus osaksi aktiivisen urheilijan arkea : Ravitsemusopas aktiiviselle urheilijalle 

    Hämäläinen, Tiina (Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2018)
    Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli perehtyä aikuisen urheilijan erityisruokavalioon ja koota seuran jäsenille sisällöltään sopiva kokonaisuus ravitsemuksesta heidän tarpeidensa mukaan harjoittelun tueksi. Työn tilaajana ...
  • Asiakasruokahävikin mittaaminen ja vähentäminen : Ravintola Kasarminassa 

    Ikonen, Alexandra (Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2018)
    Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli selvittää Ravintola Kasarminassa syntyvän asiakasruokahävikin määrä. Ravintola Kasarmina on Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Xamkin pääopiskelijaravintola, joka tuottaa lounaspalveluja ...
  • Kohti parempaa perehdytysprosessia : Scandic Park Helsinki 

    Karppinen, Maarit; Matero, Sirkka (Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2017)
    Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli kehittää perehdytysprosessia ja päivittää perehdytyskansio Scandic Park Helsingin vastaanottoon. Työssä oli lisäksi tarkoitus selvittää harjoittelijoiden sekä perehdyttäjien kokemuksia ...
  • "Laiva on lastattu lähiruoalla" : Lähiruokamenujen kehittäminen 

    Kolehmainen, Ulla (Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2017)
    Tämä opinnäytetyö oli tilaustyö lähiruokamenujen kehittämisestä Laivayhtiö Otukka Oy:lle. Työn tavoitteena oli kehittää lähiruokapainotteiset Savonlinnan seudun ruokaperinteitä kunnioittavat pikaruoka- ja noutopöytä menut ...
  • Vastuullisuudesta viestiminen pyöräilyreittien markkinoinnissa 

    Vauterin, Alexis (Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2017)
    Tämä tutkimus käsittelee vastuullista matkailua ja siitä viestimistä. Tutkimuksen tarkoituksena oli auttaa kehittämään Etelä-Savossa sijaitsevien pyöräilyreittien vastuullisuusviestintää ja tavoitteena muodostaa käyttökelpoisia ...
  • Lasten -ja nuorten tapahtuman järjestäminen : Case: Puistorieha 5.7.2017 

    Stolt, Mervi; Lepistö, Essi (Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2017)
    Tiivistelmä Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli käydä läpi tapahtuman tuottamista ja kuvata, kuin-ka se konkreettisesti tapahtuu. Opinnäytetyössä käydään läpi tapahtumatuotannon vaiheita. Opinnäytetyön tukena on käytetty ...
  • Luksusmatkailupaketin tuotteistaminen saksankielisille matkailijoille : Case: Lapin Luontoelämys 

    Zitting, Jaakko (Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2017)
    Opinnäytetyön tavoitteena oli teoreettisen viitekehykseen ja tutkimustulosten perusteella tuotteistaa toimeksiantajayritykselle luksusmatkailupaketti Levin matkailualueelle talvisesonkiin. Kohderyhmänä tutkimuksessa ja ...
  • Kasvisruokapainoitteisen kahvila-ravintolan tuotesuunnittelu 

    Paalanen, Heli; Ehrnrooth, Virve (Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2017)
    Opinnäytetyön tavoitteena oli suunnitella Mikkelissä sijaitsevalle kasvisruokapainotteiselle kahvila-ravintolalle ruokatuotteet sekä niiden kannattava hinnoittelu kustannus- ja katelaskelmien avulla. Toimeksiantajana toimi ...