Uusimmat viitteet

  • Henkilöstön kansainvälisyyden kehittäminen Tampereen seudun ammattiopistossa 

    Tyynelä, Anne (Tampereen ammattikorkeakoulu, 2018)
    Opinnäytetyöni tarkastelee Tampereen seudun ammattiopiston (käytetään jatkossa nimeä Tredu) henkilöstön kansainvälisyysosaamisen kehittämistä. Tarkoituksena on kartoittaa henkilöstön kansainvälisyysosaamisen nykytila ...
  • Hiljainen tietämys asiantuntijaorganisaatiossa 

    Orava, Hanna (Tampereen ammattikorkeakoulu, 2018)
    Opinnäytetyö perustuu Tampereen kaupungin toisen asteen koulutuksen kilpailukykysuunnitelmaan, jossa todetaan, että eläköityvien ja muista syistä poistuvien työntekijöiden tilalle ei lähtökohtaisesti palkata uutta ...
  • Asiakaskokemuksen kehittäminen ja johtaminen franchising-ketjun palvelukonseptissa : Matkailuautolomatuote 

    Häkli, Jari (Tampereen ammattikorkeakoulu, 2017)
    Opinnäytetyön tarkoituksena oli kerätä tietoa, joka havainnollistaa tärkeät näkökulmat palvelupolulla osana korkealaatuista asiakaskokemusta, joka on tuotettu franchisingottajien toimesta määritettyä franchising-palvelukonseptia ...
  • Kylpylä X: n kilpailukyvyn parantaminen 

    Luukkonen, Tuomas (Tampereen ammattikorkeakoulu, 2017)
    Opinnäytetyöni tarkastelee kylpylä X:n, (käytetään jatkossa nimeä kylpylä) liiketoiminnan kehittämistä. Tarkoituksena on selvittää nykyisen toiminnan rakenne ja sen kehittämisosa-alueet mahdollisimman kattavasti. Tärkeimpien ...
  • Asiantuntijapalveluiden kehittäminen asiakaslähtöiseksi: Case Etelä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset, Yrityspalvelut 

    Penttilä, Outi (Tampereen ammattikorkeakoulu, 2017)
    Opinnäytetyön tarkoituksena oli selvittää millaisia ovat asiakaslähtöiset toimintatavat Etelä-Suomen Maa- ja kotitalousnaisten Yrityspalveluissa (jatkossa käytetään MKN Yri-tyspalvelut). Selvitettyjen toimintatapojen avulla ...
  • Toimintamallin kehittäminen työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta saadun palautetiedon hyödyntämiseen 

    Ukonaho, Tarja (Tampereen ammattikorkeakoulu, 2017)
    Ammatillisen koulutuksen reformin myötä työpaikalla tapahtuvan oppimisen odotetaan merkittävästi lisääntyvän. Työssäoppimisen lisääntyessä on tärkeää, että toteutuksen laatua mitataan säännöllisesti ja systemaattisesti ...
  • Elämyspalveluiden tuotteistaminen palvelumuotoilun avulla 

    Luomahaara, Sanni (Tampereen ammattikorkeakoulu, 2017)
    Kehittämistyössä tutkittiin elämyspalveluiden tuotteistamista Korsuretket Oy:lle. Yrityksen resurssit eivät ole riittäneet ohjelmapalveluiden tuotteistamiseen riittävällä volyymilla muiden toimintojen kehittyessä nopeammin ...
  • Ahlmanin Tilapuodin liiketoiminnan kehittäminen palvelumuotoilun avulla 

    Lähteinen, Tuuli (Tampereen ammattikorkeakoulu, 2017)
    Tämän tutkimustyön päämääränä oli löytää Ahlmanin ammatti-ja aikuisopistossa toimivalle Tilapuodille uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Tavoitteena oli myös parantaa kilpailukykyä tuomalla valikoimaan asiakkaille arvoa ...
  • Ensimmäinen valinta kokous-, koulutus-, seminaari- ja tapahtumapaikaksi Satakunnassa 

    Rantamäki, Johanna (Tampereen ammattikorkeakoulu, 2017)
    Opinnäytetyön tavoitteena on, että yritys x:n omistama kohde on ensimmäinen valinta kokous-, koulutus-, seminaari- ja tapahtumapaikaksi Satakunnassa. Työn tarkoituksena on löytää keinoja kasvattaa tilojen käyttöastetta ja ...
  • Työturvallisuuden johtaminen siivoustyössä 

    Valkolehto, Heidi (Tampereen ammattikorkeakoulu, 2017)
    Tutkimuksen tarkoituksena oli tarkastella siivoustyön työturvallisuusjohtamista eri näkökulmista, henkilöstön johtamista kohti turvallisuustavoitteita ja päämääriä sekä etsiä parhaita käytäntöjä turvallisuusjohtamisen ...
  • Puhdistuspalvelun tulosperusteinen hankinta 

    Kaukinen, Anne (Tampereen ammattikorkeakoulu, 2017)
    Puhtauspalveluissa julkisten hankintojen määrä tulee lisääntymään tulevaisuudessa, mikä korostaa yksiköissä hankintaosaamisen tarvetta. Hankintalaki muokkautuu hitaasti kehityksen mukana. Ilona Lundström, työ- ja ...
  • Case Opinstore : Kehittämishankkeen tarkastelu projektijohtamisen ja palvelumuotoilun näkökulmasta 

    Järvelä, Marjo (Tampereen ammattikorkeakoulu, 2017)
    Tämän opinnäytetyön päätavoite käynnistää uusi opetusmyymälä Koulutuskeskus Salpauksen Heinolan toimipisteeseen. Toisena tavoitteena on selvittää, mitä yhteisiä piirteitä voidaan kehityshankkeen prosesseissa nähdä ...
  • Siivouspalveluhankinnan onnistumisen edellytyksiä 

    Myllykoski, Margit (Tampereen ammattikorkeakoulu, 2017)
    Tässä opinnäytetyössä käsitellään palvelun hankintaprosessia tarpeiden ennakoinnista toimintojen kehittämiseen. Tutkimusongelmana oli löytää siivouspalveluhankinnan onnistumista heikentävät kriittiset tekijät, ”sudenkuopat”. ...
  • Kotikokkipalvelu kotihoidon ja ruokapalvelun yhteistyönä 

    Rönni, Kaija (Tampereen ammattikorkeakoulu, 2017)
    Opinnäytetyössä tutkittiin uuden palvelun kehittämistä ja luomista. Tutkimuksessa kehitettiin uutta kunnallista ruoanvalmistuspalvelua ikäihmisten kotiin ruokapalvelun ja kotihoidon yhteistyönä Ikaalisten kaupungilla. ...
  • Muutoksia keittiössä : Kokemuksista opiksi muutoksen toteuttamisesta ravitsemuspalveluissa 

    Kaukometsä, Pirkko (Tampereen ammattikorkeakoulu, 2017)
    Ravitsemuspalveluiden ammattikeittiöt ovat viime aikoina keskittäneet ruoanvalmistuksen entistä suurempiin tuotantokeittiöihin. Ruoanvalmistuksen tuotantotapoja on muutettu vastaamaan alan kehitystä. Ruokapalvelualalla ...

Näytä lisää