Uusimmat viitteet

  • Laurea-ammattikorkeakoulun markkinointiviestinnän tavoitteiden toteutuminen Matka2018-messuilla 

    Eskelinen, Hanna; Eriksson, Bettina (Laurea-ammattikorkeakoulu, 2018)
    Tämän tutkimuksellisen opinnäytetyön toimeksiantaja on Laurea-ammattikorkeakoulu. Opinnäytetyön tarkoitus ja toimeksianto oli selvittää, onko Laurean hyödyllistä osallistua Matkamessuille vielä tulevaisuudessa. Opinnäytetyön ...
  • Työkaluja RESTO -tietotaitokilpailun sosiaalisen median kanavien aktiivisena pitämiseen 

    Kuparinen, Annika (Laurea-ammattikorkeakoulu, 2018)
    Opinnäytetyön tavoitteena oli sisällöntuottaminen RESTO -tietotaitokilpailun sosiaalisen median kanaviin sekä sosiaalisen median suunnitelman avulla sosiaalisen median päivitysten näkyvyyden ja tykkäysten seuraaminen ja ...
  • Tuotekortiston kehittäminen - Case: Innokem Oy 

    Aschan, Nea (Laurea-ammattikorkeakoulu, 2018)
    Opinnäytetyö oli toiminnallinen kehittämisprojekti, jossa kehitettiin palvelumuotoilua hyödyntäen Innokem Oy:lle tuotekortisto pesuaineista. Tavoitteena oli prosessin aikana kartoittaa tarve tuotekortistolle ja kehittää ...
  • Esimiesten rooli työntekijöiden sitouttamisessa 

    Schroderus, Hanna (Laurea-ammattikorkeakoulu, 2018)
    Tutkimuksellisen opinnäytetyön tavoitteena oli erään majoitus- ja ravitsemispalveluita tarjoavan yrityksen työntekijöiden sitouttamiskeinojen edistäminen. Tämä toteutettiin tutkimalla yrityksen työntekijöiden sitoutumiseen ...
  • Hurrikaanien vaikutukset matkaperuutuksiin yrityksessä X 

    Koskinen, Lotta (Laurea-ammattikorkeakoulu, 2018)
    Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli tutkia, miten hurrikaanit vaikuttavat matkojen peruuntumiseen, ja kuinka suuri vaikutus niistä uutisoinnilla on matkustajien lähtöpäätöksiin. Toimeksiantajana toimi suomalainen matkatoimisto. ...
  • Tuska-festivaalien kansainvälisten kävijöiden palvelun parantaminen ja informaation lisääminen 

    Lempiäinen, Ilona (Laurea-ammattikorkeakoulu, 2018)
    Opinnäytetyö tehtiin Helsingissä järjestettävälle Tuska Open Air Metal Festivalille. Opinnäytetyön tavoitteena oli tehdä kehitysehdotuksia Tuska-festivaalin kansainvälisten kävijöiden palvelun parantamiseksi ja tehdä ...
  • Establishing a toolkit for pop-up restaurateurs - Case Startup Refugees 

    Vitikka, Mika (Laurea-ammattikorkeakoulu, 2018)
    The objective of this thesis was to create a toolkit for the Startup Refugees business program par-ticipants, who organize pop-up restaurants at the Walkers Café in Tikkurila, Vantaa. The thesis was commissioned by Startup ...
  • Tilajohtamisen standardoinnin merkitys siivoustyön mitoituksessa ja tarjouskilpailussa 

    Peltonen, Vesa-Pekka (Laurea-ammattikorkeakoulu, 2018)
    Tämän opinnäytetyön tarkoituksena on tutkia millaista merkitystä tilajohtamisen standardin tilamääritelmät voivat tuoda siivoustyön mitoitukseen ja tarjouskilpailuun. Tilajohtamisen standardit perustuvat Eurooppalaiseen ...
  • Asiakaskokemuksen kartoitus case: Stockmann Herkku 

    Palmroos, Isabella; Gvozdiuk, Emilia (Laurea-ammattikorkeakoulu, 2018)
    Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli Stockmann Herkun asiakkaiden asiakaskokemuksen kartoitus. Opinnäytetyö lähti liikkeelle toimeksiantajan pyynnöstä ja kiinnostuksesta selvittää ’’Mikä tekee Herkusta Herkun?’’ Kartoitus ...
  • Joutsenmerkkihakemuksen toimintasuunnitelma Pihka Kalasatama -lounasravintolalle 

    Hokkanen, Pinja (Laurea-ammattikorkeakoulu, 2018)
    Opinnäytetyö tehtiin Juuri Yhtiöt Oy:n Pihka Kalasatama –lounasravintolalle. Työn tavoitteena oli tehdä ravintolalle toimintasuunnitelma pohjautuen Joutsenmerkin kriteereihin hotelleille, ravintoloille ja kongressikeskuksille. ...
  • Case: Tubecon -tapahtuman kehittäminen asiakaslähtöisemmäksi tubettajanäkökulmasta 

    Olkkonen, Milla (Laurea-ammattikorkeakoulu, 2018)
    Tämän tutkimuksellisen opinnäytetyön toimeksiantaja on Suomen Tubetapahtumat Oy. Tutkimuksellisen kehittämistehtävän tavoite oli tuottaa kehittämisideoita Tubecon -tapahtuman tekemiseksi asiakaslähtöisemmäksi sisällöntuottajien ...
  • Ideointityökalu ruokamatkailutuotteen kehittämiseen 

    Horsma, Elisa (Laurea-ammattikorkeakoulu, 2017)
    Opinnäytetyön aiheena oli ruokamatkailu. Opinnäytetyö oli toiminnallinen ja sen tavoitteena oli suunnitella ideointityökalu ruokamatkailutuotteiden kehittämiseen. Tarkoituksena oli, että ideointityökalu hyödyttäisi ...
  • Työvoiman saatavuusongelmaan ratkaisuja ravintola-alalla : -näkemyksiä työvoiman saatavuuteen Restel Oy:ssä 

    Järvenpää, Sari (Laurea-ammattikorkeakoulu, 2017)
    Laurea-ammattikorkeakoulu Tiivistelmä Matkailu- ja palveluliiketoimista Restonomi (AMK) Sari Järvenpää Työvoiman saatavuusongelmaan ratkaisuja ravintola-alalla -näkemyksiä työvoiman saatavuuteen Restel Oy:ssä Vuosi ...
  • Tapahtumajärjestämisen parhaat käytännöt 

    Ursin-Ralli, Ursula (Laurea-ammattikorkeakoulu, 2017)
    Tämän toiminnallisen opinnäytetyön tavoitteena on luoda Laurean TKI-yksikön hankkeiden tapahtumajärjestämisestä toimintamalli, joka auttaa hankkeiden projektipäälliköitä toteuttamaan laadukkaita tapahtumia. Opin-näytetyön ...
  • Lyylit Rohkeat -tapahtuman järjestäminen 

    Hakala, Helmi; Alm, Gitta (Laurea-ammattikorkeakoulu, 2017)
    Tämä toiminnallinen opinnäytetyö käsittelee Lyylit Rohkeat –tapahtuman järjestämistä ja on tehty toimeksiantaja Make Up Artist Gitta Almin toiveesta. Toimeksiantaja halusi kokeilla, minkälaisia vaikutuksia tapahtuman ...

Näytä lisää