Kestävä kehitys ravintola Wandasin liiketoiminnassa ja kehitysideat
Ahonen, Nadja (2018)
Ahonen, Nadja
Hämeen ammattikorkeakoulu
2018
All rights reserved
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2018060612773
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2018060612773
Tiivistelmä
Ravintola Wandas on yrittäjävetoinen ravintola Vantaan Myyrmäessä. Nuoresta iästään huolimatta ravintolan alkutaival on ollut menestyksekäs.
Kestävä kehitys ja ekologiset arvot ovat kuitenkin nousemassa kuluttajien vaatimiksi trendeiksi ja näin ollen yritysmaailman on vastattava kysyntään.
Tämän opinnäytetyön ajatuksena on kartoittaa, miten ravintola huomioi kestävän kehityksen osa-alueita liiketoiminnassaan ja miten niitä voisi mahdollisesti kehittää. Kuinka kestävän kehityksen arvoista tulisi suurempi osa vastuullista liiketoimintaa. Opinnäytetyössä kerrotaan myös ravintola-alan tulevaisuuden näkymistä.
Opinnäytetyön tarkoitus on tuoda yrittäjien tietoon totuudenmukainen kuva nykytilasta ja auttaa heitä tuomaan toimintaansa enemmän kestävän kehityksen arvoja ja vastata näin muuttuvaan kysyntään.
Kestävä kehitys ja ekologiset arvot ovat kuitenkin nousemassa kuluttajien vaatimiksi trendeiksi ja näin ollen yritysmaailman on vastattava kysyntään.
Tämän opinnäytetyön ajatuksena on kartoittaa, miten ravintola huomioi kestävän kehityksen osa-alueita liiketoiminnassaan ja miten niitä voisi mahdollisesti kehittää. Kuinka kestävän kehityksen arvoista tulisi suurempi osa vastuullista liiketoimintaa. Opinnäytetyössä kerrotaan myös ravintola-alan tulevaisuuden näkymistä.
Opinnäytetyön tarkoitus on tuoda yrittäjien tietoon totuudenmukainen kuva nykytilasta ja auttaa heitä tuomaan toimintaansa enemmän kestävän kehityksen arvoja ja vastata näin muuttuvaan kysyntään.