Uusimmat viitteet

  • Lappeenrannan yökerhojen tärkeimmät kilpailutekijät opiskelijoiden näkökulmasta 

    Lehtipuro, Sanna (Saimaan ammattikorkeakoulu, 2017)
    Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää, mitkä ovat tärkeimpiä kilpailutekijöitä Lappeenrannan yökerhoissa opiskelijoiden näkökulmasta. Tutkimuskysymyksinä olivat seuraavat: Mitkä yökerhojen ominaisuudet vaikuttavat ...
  • Markkinointisuunnitelma pienelle majoitusyritykselle, case: Matikkala Cottages 

    Kukushkina, Maria (Saimaan ammattikorkeakoulu, 2017)
    Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli tarjota Matikkala Cottages -yritykselle käyttökelpoinen sekä yrittäjien työtä helpottava markkinointisuunnitelma. Tarkoituksena oli tutkia teoriaa markkinoinnista ja soveltaa sitä ...
  • Asiakastyytyväisyystutkimus kokouspalveluita tuottavalle hotellille 

    Urjo, Saila (Saimaan ammattikorkeakoulu, 2017)
    Opinnäytetyön tarkoituksena oli selvittää yhteistyöyrityksen kokousasiakkaiden arvostamia asioita kokouksissa sekä selvittää, mitä he toivovat tulevaisuudessa hotellin kokouspalveluista löytyvän. Saatujen tietojen avulla ...
  • Vastaanoton palveluprosessien kehittäminen, case: Center Hotel Imatra 

    Kalpio, Minna-Mari (Saimaan ammattikorkeakoulu, 2017)
    Opinnäytetyön aiheena oli selvittää vastaanoton asiakaspalveluprosessin nykytila ja kehitysmahdollisuudet imatralaisessa Center Hotellissa. Tutkimus suoritettiin yhteistyössä kyseisen yrityksen kanssa. Tarkoituksena oli ...
  • Monikulttuurisen työyhteisön johtaminen 

    Heikkinen, Aliisa (Saimaan ammattikorkeakoulu, 2017)
    Opinnäytetyön aiheena oli tutkia monikulttuurisen työyhteisön johtamista hotelli- ja ravintola-alalla. Tutkimuksen tavoitteena oli selvittää, miten monikulttuuristuminen vaikuttaa esimiestyöhön. Tutkimuksen primaaritavoite ...
  • Kokouspalveluita tarjoavan majoitusliikkeen liiketoimintasuunnitelma 

    Viiru, Mirka (Saimaan ammattikorkeakoulu, 2017)
    Tämän opinnäytetyön päätavoitteeksi asetettiin kattavan ja käyttökelpoisen liiketoimintasuunnitelman laatiminen kokouspalveluja tarjoavalle majoitusliikkeelle. Luotu liiketoimintasuunnitelma tulee opinnäytetyön tekijän ...
  • Asiakaslähtöinen aamiaistarjoilun kehittäminen, Hotelli Rento 

    Soiniitty, Viktoria (Saimaan ammattikorkeakoulu, 2017)
    Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli asiakaslähtöinen aamiaistarjoilun kehittäminen. Opinnäytetyö toteutettiin Hotelli Rennon toimitusjohtajan Nelli Grevtcevan toimeksiannosta. Hotelli Rento on kärsinyt vahvasti venäläisten ...
  • Lounasbuffetin ja ravintola-annosten hinnoittelu 

    Vatanen, Lili (Saimaan ammattikorkeakoulu, 2017)
    Opinnäytetyön aiheena oli lounasbuffetin ja ravintola-annosten kannattavuuden arvioiminen sekä hinnoittelu. Opinnäytetyön tilaaja oli Sirkan Ravintolat Oy:n lounasravintola. Tarkoituksena oli laskennan avulla selvittää, ...
  • Tilapäisen anniskelualueen perustaminen tapahtuman yhteyteen, case: LappeeJukola 

    Lepistö, Joni (Saimaan ammattikorkeakoulu, 2017)
    Opinnäytetyön tarkoituksena oli järjestää anniskelualue vuonna 2016 järjestettävään Jukolan Viestiin, eli LappeeJukolaan. Tavoitteena oli hankkia tapahtumaa varten anniskeluluvat ja toimia tapahtumassa anniskelualueen ...
  • Audiovisuaalinen esitys, Aalto Terassin ja Newport Imatran liiketoimintojen käynnistämisestä 

    Hirvonen, Herkko; Sarén, Tiina (Saimaan ammattikorkeakoulu, 2017)
    Opinnäytetyössä tarkasteltiin kahden erilaisen yrityksen yhteistyötä ja –toimintaa näiden ensimmäisenä toimikautena: satamaoperaattorina Imatran vierasvenesatamassa Lammassaaressa toiminutta Newport Imatraa ja tämän kanssa ...
  • Tuotepakettien hinnoittelutyökalun kehittäminen : case: Imatra Base Camp 

    Schemeikka, Silja (Saimaan ammattikorkeakoulu, 2017)
    Tutkimuksen tavoitteena oli kehittää toimeksiantajalle, Imatra Base Campille, toimiva palvelupakettien hinnoittelutyökalu. Tutkimuksen tavoite perustui toimeksiantajan tarpeeseen liikuntamatkailun ja jääurheilun asiakashankinnan ...
  • Drinkkikilpailu osana myynninedistämistä ja tuotevalikoiman kehitystä, case: Teatteri Imatran nimikkodrinkkikilpailu 

    Liminka, Jonna (Saimaan ammattikorkeakoulu, 2017)
    Opinnäytetyön tarkoitus oli selvittää myynninedistämisen sekä tuotevalikoiman kehityksen suunnittelussa ja toteutuksessa huomioon otettavia asioita Teatteri Imatran nimikkodrinkkikilpailun avulla. Kilpailun tarkoituksena ...
  • VIP-palvelujen asiakastyytyväisyys, case Imatranajo 2016 

    Herttuainen, Tatjana (Saimaan ammattikorkeakoulu, 2017)
    Tämän tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää Imatranajo 2016 tapahtuman VIP-palveluiden asiakastyytyväisyyttä. Asiakkailta haluttiin selvittää tyytyväisyyttä ravintolapalveluihin, ympäristöön sekä asiakaspalveluun. Lisäksi ...
  • Yrityskanta-asiakasrekisterin perustaminen ja myynninedistäminen - Imatra Bistro Oy 

    Nykänen, Ossi (Saimaan ammattikorkeakoulu, 2017)
    Opinnäytetyön tarkoituksena oli perustaa Imatra Bistro Oy:lle yrityskanta-asiakasrekisteri. Imatra Bistrolla ei ollut käytössään yhtenäistä yritysasiakasrekisteriä, sillä nykyisten asiakkaiden tiedot olivat useassa eri ...
  • Sharing is caring - Sohvasurffaus majoittajan näkökulmasta 

    Martikainen, Essi (Saimaan ammattikorkeakoulu, 2017)
    Opinnäytetyössä tutkittiin sohvasurffausta majoittajan näkökulmasta. Opinnäytetyön tarkoituksena oli saada selville, mikä saa henkilön tarjoamaan kotimajoitusta sohvasurffaajalle. Työn tavoitteena oli selvittää majoittajien ...

Näytä lisää