Uusimmat viitteet

  • Kiinalainen tapakulttuuri tutuksi : opas matkailuyrityksillle 

    Kinnunen, Sanni (Satakunnan ammattikorkeakoulu, 2018)
    Opinnäytetyön tilaaja oli Satakunnan ammattikorkeakoulun hallinnoima Matkailuyrityksille kasvua Kiinasta –yritysryhmähanke. Projektipäällikkönä toimii Minna Uusiniitty-Kivimäki. Yritysryhmähankkeessa mukana olevia ...
  • Ruoka osana tapahtuman elämyksellisyyttä – kohteena Challenge Turku 

    Oikia, Eva-Stina (Satakunnan ammattikorkeakoulu, 2018)
    Ruokakulttuuri on ollut Suomessa nousevan kiinnostuksen kohteena viime vuosina. Ruoan ympärille on alkanut rakentua omia tapahtumia ja ruokapalveluihin on alettu kiinnittää enemmän huomiota erilaisissa tapahtumissa. Ruoan ...
  • Yrittäjän ResQ : Palveluntarjoajan kokema arvo ja hyöty case: ResQ Club,Pori 

    Hoikkala, Carita (Satakunnan ammattikorkeakoulu, 2018)
    Tutkimuksessa tarkoituksena oli ResQ Club -palvelua tarjoavien ravintoloiden kokeman arvon ja hyödyn kartoittaminen ja määrittäminen. Haastattelututkimuksella pyrittiin selvittämään mitkä tekijät vaikuttavat palveluntarjoajan ...
  • Markkinointiviestinnän vuosikello, Case: Elämäsi Kesä Oy 

    Tasala, Annina (Satakunnan ammattikorkeakoulu, 2018)
    Tässä toiminallisessa opinnäytetyössä tutkimustehtävänä oli suunnitella markkinointiviestinnän vuosikello toimeksiantajalleni Elämäsi Kesä Oy:lle. Opinnäytetyössäni tutkittiin sopivia markkinointiviestintäkanavia uudelle ...
  • Blogi apuna Yhdysvaltoihin lähteville Satakunnan ammattikorkeakoulun vaihto-opiskelijoille 

    Loppi, Josefiina (Satakunnan ammattikorkeakoulu, 2018)
    Tässä opinnäytetyössä tutkin Yhdysvaltojen opiskelijavaihtoon liittyviä asioita Satakunnan ammattikorkeakoulun opiskelijan näkökulmasta. Opinnäytetyössäni tutkittiin opiskelijavaihtoon liittyviä asioita, Suomen ja Yhdysvaltojen ...
  • Nuoren jääkiekkoilijan ruokailu 

    Kolsi, Kaisa (Satakunnan ammattikorkeakoulu, 2018)
    Opinnäytetyössä aiheena oli tutkia, millainen on nuoren jääkiekkoilijan ruokailu. Tavoitteena oli saada selville tutkimuksessa mukana olevien jääkiekon pelaajien sen hetkiset ruokailutottumukset. Opinnäytetyön avulla ...
  • Panimoliiton sosiaalisen median kehittämis- ja markkinointisuunnitelma 

    Javanainen, Miro (Satakunnan ammattikorkeakoulu, 2018)
    Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli luoda sosiaalisen median kehittämis- ja markkinointisuunnitelma Panimoliitolle. Panimo- ja virvoitusjuomateollisuusliitto ry eli Panimoliitto, on olutta, siideriä ja long drink -juomia ...
  • Blue Care -toiminta Suomessa 

    Kero, Saija-Riina (Satakunnan ammattikorkeakoulu, 2018)
    Opinnäytetyön aiheena oli tutkia Blue Care -käsitettä ja -toimintaa Suomessa. Työn tavoitteena oli kerätä ja tuottaa lisää tietoa Blue Care -termistä ja -toiminnasta. Työssä tutkittiin, mitä Blue Care on ja miten termi ...
  • Markkinointiviestintäsuunnitelma - Hotelli Kauhajoen Krouvi 

    Kuusisto, Sanna-Kaisa (Satakunnan ammattikorkeakoulu, 2018)
    Tämän opinnäyteyön aiheena oli laatia Hotelli Kauhajoen Krouville markkinointiviestintäsuunnitelma, löytää jo toteutetusta markkinointiviestinnästä kehitysehdotuksia sekä tarkastella kohdeyrityksen nykytilaa. Työn tavoitteena ...
  • Merellisen matkailun kehittäminen Satakunnassa 

    Putaja, Emma (Satakunnan ammattikorkeakoulu, 2018)
    Opinnäytetyön aiheena oli merellisen matkailun kehittäminen Satakunnan rannikkoalueella. Opinnäytetyön tilaaja oli Satakunnan ammattikorkeakoulun matkailuliiketoiminnantutkimusryhmä, jolla on käynnissä BlueSata-hanke. ...
  • Kansainvälisten jakelukanavien kehittäminen : case Saunasaari 

    Vihavainen, Tiia (Satakunnan ammattikorkeakoulu, 2018)
    Tämän opinnäytetyön tarkoitus oli selvittää, miten Helsingin Saunasaaren kansainvälisiä jakelukanavia voisi kehittää ja millaiset yhteistyökumppanit jakelukanavien kehittämiseen olisivat sopivia. Opinnäytetyön tilaajana ...
  • Satasisu Syysisku markkinointiviestintä 

    Nevanperä, Erika (Satakunnan ammattikorkeakoulu, 2018)
    Opinnäytetyöni tehtiin markkinointiviestinnästä ja sen suunnittelusta tapahtumalle Satasisu Syysisku. Tapahtuma oli opiskelijatapahtuma ja se pidettiin Satakunnan ammattikorkeakoulussa 29.9.2017. Markkinointiviestinnän ...
  • Asiakastyytyväisyys Yyterin kylpylähotellissa 

    Tala, Anna (Satakunnan ammattikorkeakoulu, 2018)
    Tässä opinnäytetyössä tutkittiin asiakastyytyväisyyttä Yyterin kylpylähotellissa. Yyterin kylpylähotelli sijaitsee Porin Yyterissä hiekkarannan välittömässä yhteydessä. Yyterin kylpylähotellissa on 113 huonetta. Majoitustoiminnan ...
  • Pro Panelia -tapahtumien suunnittelu ja toteutus 

    Peuramäki, Jasmiini (Satakunnan ammattikorkeakoulu, 2018)
    Tämä opinnäytetyö käsitteli yritysyhteistyön kannattavuutta ja merkittävyyttä tapahtuman tuottamisen kautta. Tutkimustehtävänä järjestettiin tapahtuma ja selvitettiin yrittäjille ja yhdistyksille suunnatun kyselyn avulla, ...
  • Lentoyhtiötoiminta ja Porin reittilentoliikenne 

    Halmela, Laura; Auranen, Elli (Satakunnan ammattikorkeakoulu, 2018)
    Opinnäytetyössä tutkittiin sekä lentoyhtiötoimintaa että Porin reittilentoliikennettä. Tavoitteena oli selvittää, onko Porin reittilentoliikenne kannattavaa, ja jos ei, niin miten siihen voitaisiin löytää ratkaisu. Tuloksiin ...

Näytä lisää