Uusimmat viitteet

  • Sähköisen markkinoinnin vuosikello : case: B&B Nostalgia ja Elämyspalvelut Nostalgia 

    Rissanen, Jenni (Savonia-ammattikorkeakoulu, 2017)
    Tämän toiminnallisen opinnäytetyön tarkoitus on yhdistää B&B Nostalgian ja Elämyspalvelut Nostalgian markkinointia, tekemällä yrityksille yhteinen sähköisen markkinoinnin vuosikello. Molemmat yritykset ovat melko nuoria ...
  • Ruoka-allergiat ravintolan arjessa 

    Oinonen, Elina (Savonia-ammattikorkeakoulu, 2017)
    Elintarviketurvallisuusvirasto Eviran arvion mukaan neljällä prosentilla suomalaisista aikuisista ja jopa viidellätoista prosentilla lapsista esiintyy jokin ruoka-allergia. Yleisimmin allergiaa aiheuttavat maito, vilja ja ...
  • Luontoruokailu Kymijoen maisemissa : Case KymiSun 

    Pentikäinen, Mikko (Savonia-ammattikorkeakoulu, 2017)
    Tämän toiminnallisen opinnäytetyön tavoitteena oli kehittää luontoruokailumenu KymiSun-nimiselle luontomatkailuyritykselle. Yritys on lähinnä omistaja-yrittäjän voimin toimiva ja tarjoaa luontoelämyksellisiä veneretkiä ...
  • Sata vuotta suomalaista ruokakulttuuria : Case: Suomi 100- juhlamenun suunnittelu Savonia-ammattikorkeakoululle 

    Heiska, Antti (Savonia-ammattikorkeakoulu, 2017)
    Toiminnallisen opinnäytetyöni tarkoituksena oli suunnitella ja kehittää Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Suomi100-juhlamenu Savonia-ammattikorkeakoululle toteutettavaksi kahdessa eri tilaisuudessa. Ensimmäinen ...
  • Perehdytysopas ravintolasalin tehtäviin : Hotel Oscar, Varkaus 

    Tolvanen, Heidi (Savonia-ammattikorkeakoulu, 2017)
    Opinnäytetyön aiheena oli työntekijöiden perehdyttäminen. Kehittämistehtävänä laadittiin Varkauden Hotel Oscarin ravintoloiden henkilökunnalle perehdytysopas. Toimeksiantajana toimi Primehotel Oy:n Varkauden yksikkö, Hotel ...
  • Asiakastyytyväisyys : case Ukko 

    Hersio, Liisa; Jekunen, Annemari (Savonia-ammattikorkeakoulu, 2017)
    Tämä opinnäytetyö on tehty toimeksiantona PNT Active Oy:lle ravintola Ukkoon Tahkolle. PNT Active Oy:llä on Tahkolla yhteensä neljä erilaista ravintolaa ja se tarjoaa myös useampia majoitusvaihtoehtoja. Työ toteutettiin ...
  • Work diversity in luxury hotels 

    Leisen, Kim (Savonia-ammattikorkeakoulu, 2017)
    Nowadays we are living in a world in which we can travel and work all around the globe. Meeting new cultures and working with them gets very common, nevertheless intercultural issues accrue as not everyone is conscious ...
  • Uuden työntekijän perehdyttäminen : case : Puljonki Oy 

    Leivonen, Laura (Savonia-ammattikorkeakoulu, 2017)
    Toiminnallisen opinnäytetyön tavoitteena oli laatia Puljonki Oy:lle perehdytyskansio, jonka avulla uuden tuotannon työntekijän on helpompi hahmottaa uuden työpaikan toimintaa. Opinnäytetyössä selvitettiin perehdyttämisen ...
  • Työhyvinvointi ja työssä jaksaminen ravintola-alalla työskentelevien näkökulmasta 

    Lindholm, Tiiamari (Savonia-ammattikorkeakoulu, 2017)
    Opinnäytetyön tarkoituksena oli selvittää ravintola-alalla työskentelevien kokemuksia ja näkemyksiä työhyvinvoinnin ja työssä jaksamisen tilasta ravintola-alalla. Tavoitteena oli myös ottaa selvää kuinka eri osapuolet, ...
  • Tapahtuman järjestäminen : case: Future Food tutkimus- ja tuotekehitysyksikön Avoimien ovien -päivä 

    Kontkanen, Jenna-Riina; Lampilehto, Katri (Savonia-ammattikorkeakoulu, 2017)
    Opinnäytetyömme toteutettiin toiminnallisena, ja sen aiheena oli suunnitella ja toteuttaa Future Food tutkimus- ja tuotekehitysyksikölle Avoimien ovien päivä – tapahtuma. Tapahtuma toteutettiin keskiviikkona 29.3.2017 kello ...
  • Á la carte -ruokailu ja sen kehittäminen kuntosaliharrastajan näkökulmasta 

    Laitinen, Juuli (Savonia-ammattikorkeakoulu, 2017)
    Työn tarkoituksena oli selvittää kyselyllä, mitä mieltä Kuopion kuntosaliharrastajat ovat ravintolaruokailusta ja millaisia toiveita tällä asiakaskunnalla on sen kehittämisen suhteen. Tutkimus pohjautuu hypoteesiin, että ...
  • Hotellin ympäristötoiminnan kehittäminen Green Key Original Sokos Hotel Puijonsarveen 

    Räsänen, Mari (Savonia-ammattikorkeakoulu, 2017)
    Ympäristötyö matkailu- ja ravitsemisalla saa yhä suuremman merkityksen asiakkaiden ympäristötietoisuuden lisääntyessä. Aiempaa ympäristötietoisemmat asiakkaat valitsevat mielellään matkalleen majoituksen, joka toimii ...
  • Eräruokaa Repovedelle : case : KymiSun 

    Ursin, Anni (Savonia-ammattikorkeakoulu, 2017)
    Toiminnallisen opinnäytetyön tavoitteena oli kehittää toimeksiantajayritykselle KymiSunille uusi eräruokamenu käytettäväksi yrityksen järjestämille luontoretkille. KymiSun on Kouvolan alueella toimiva luontomatkailuyritys, ...
  • Perehdytysopas uudelle oluen panijalle : case : Iso-Kallan Panimo 

    Rissanen, Sami (Savonia-ammattikorkeakoulu, 2017)
    Tämän toiminnallisen opinnäytetyön toimeksiantajana toimi kuopiolainen panimo, Iso-Kallan Panimo Oy. Tarkoituksena oli luoda yritykselle perehdytysopas uusia työntekijöitä varten. Työ oli tarpeellinen, koska yrityksellä ...
  • Kuntosaliharrastajien mielikuvia superfoodeista 

    Isoniemi, Sanni (Savonia-ammattikorkeakoulu, 2017)
    Tutkimukseni tavoitteena oli selvittää kuntosaliharrastajien mielikuvia superfood-ruokatrendistä. Erityisesti halusin selvittää, kuinka tunnettu superfood on käsitteenä, minkälaisia ruokia ja raaka-aineita superfoodin ...

Näytä lisää