RUOKATUOTTEIDEN KEHITTÄMINEN RAVINTOLA KENKÄVEROON : Piispan kestit
Simola, Saara (2011)
Simola, Saara
Mikkelin ammattikorkeakoulu
2011
All rights reserved
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2011060110707
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2011060110707
Tiivistelmä
Opinnäytetyöni oli tuotekehitys, jonka tavoitteena oli menukokonaisuus Ravintola Kenkäveroon. Menu tulisi olemaan yhtenä tarjottavista menukokonaisuuksista asiakkaille. Menu sisältää juomat, alkuruuan, pääruuan sekä jälkiruuan.
Taito Itä-Suomi ry vastaa Mikkelin Kenkäverossa toiminnasta. Kenkäveron omistavat Mikkelin kaupunki, Taito Itä-Suomi ry sekä Marttapiiriliitto. Kenkävero on entinen pappila, pappilana ja kirkkoherranvirastona pappila toimi sata vuotta. Kenkävero on myös Suomen suurin puupappila, ja sen arkkitehtuuri on historian kannalta merkittävä.
Opinnäytetyöni lähti liikkeelle kyseltyäni Ravintola Kenkäverosta olisiko heillä tarjota minulle, jotain opinnäytetyön aihetta. Useammasta tarjotusta vaihtoehdosta, päätin valita menukokonaisuuden kehittä-misen. Olen työskennellyt Ravintola Kenkäverossa, joten tunsin talon ja talon tavat kohtuullisen hyvin. Keittiössä testattiin ja koemaistatettiin tuotteita.
Yhteistyö Ravintola Kenkäveron kanssa sujui loistavasti. Pidimme paljon yhteyttä keskenämme, he olivat erittäin kiinnostuneita ja kannustavia työni toteuttamisen kanssa. Sain heiltä paljon palautetta, kannustus-ta sekä ideoita työstäessäni opinnäytetyötäni.
Sain toteutettua menukokonaisuuden, joka miellyttää niin itseäni kuin Ravintola Kenkäveroakin. Menu-kokonaisuus on arvokas ja juhlava kokonaisuus, jota yritykset tulevat toivottavasti tilaamaan. Opinnäyte-työni merkitys on toimeksiantajalleni suuri, sillä he ovat jo pitkään halunneet tarjottavakseen tällaisen menukokonaisuuden.
Taito Itä-Suomi ry vastaa Mikkelin Kenkäverossa toiminnasta. Kenkäveron omistavat Mikkelin kaupunki, Taito Itä-Suomi ry sekä Marttapiiriliitto. Kenkävero on entinen pappila, pappilana ja kirkkoherranvirastona pappila toimi sata vuotta. Kenkävero on myös Suomen suurin puupappila, ja sen arkkitehtuuri on historian kannalta merkittävä.
Opinnäytetyöni lähti liikkeelle kyseltyäni Ravintola Kenkäverosta olisiko heillä tarjota minulle, jotain opinnäytetyön aihetta. Useammasta tarjotusta vaihtoehdosta, päätin valita menukokonaisuuden kehittä-misen. Olen työskennellyt Ravintola Kenkäverossa, joten tunsin talon ja talon tavat kohtuullisen hyvin. Keittiössä testattiin ja koemaistatettiin tuotteita.
Yhteistyö Ravintola Kenkäveron kanssa sujui loistavasti. Pidimme paljon yhteyttä keskenämme, he olivat erittäin kiinnostuneita ja kannustavia työni toteuttamisen kanssa. Sain heiltä paljon palautetta, kannustus-ta sekä ideoita työstäessäni opinnäytetyötäni.
Sain toteutettua menukokonaisuuden, joka miellyttää niin itseäni kuin Ravintola Kenkäveroakin. Menu-kokonaisuus on arvokas ja juhlava kokonaisuus, jota yritykset tulevat toivottavasti tilaamaan. Opinnäyte-työni merkitys on toimeksiantajalleni suuri, sillä he ovat jo pitkään halunneet tarjottavakseen tällaisen menukokonaisuuden.