Ruokalistan analysointi ja suunnittelu : Case Teboil Rapumerta
Lehto, Eveliina (2011)
Lehto, Eveliina
Vaasan ammattikorkeakoulu
2011
All rights reserved
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2011121218036
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2011121218036
Tiivistelmä
Opinnäytetyön tarkoituksena oli selvittää Teboil Rapumerran nykyisen ruokalistan ongelmakohdat ja miettiä, miten ruokalistaa voisi täydentää ja muokata toimivammaksi. Asiakaskyselyn tuloksia apuna käyttäen on koottu parannusehdotuksia uutta listaa varten. Kyselyn tavoitteena oli saada selville asiakkaiden mielipiteet nykyisestä listasta: mitä mieltä he ovat sen visuaalisesta ilmeestä, listan sisällöstä ja tilaamastaan annoksesta. Tulosten avulla listalta voidaan karsia huonosti myyvät annokset ja mahdollisesti lisätä uusia ruoka-annoksia asiakkaiden toiveiden perusteella. Parannusehdotuksia saatiin niin listan ulkonäköä kuin sisältöä koskevissa asioissa. Suurin osa vastaajista piti hintatasoa, ruuan makua ja listan selkeyttä hyvänä. Uuteen ruokalistaan toivottiin lisää liha- ja kalaruokia.