Uusimmat viitteet

  • Pienyrityksen markkinointi sosiaalisessa mediassa 

    Granqvist-Häiväläinen, Sirpa (Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2017)
    Opinnäytetyöni tarkastelee eri sosiaalisen median kanavia ei -diginatiivin pienyrittäjän näkö-kulmasta. Työni on laadultaan produktiivinen. Tarkastelen sosiaalisen median käytetyimpiä kanavia Suomessa ja niiden toimintaa ...
  • Omavalvontasuunnitelma Luksian opetuskeittiöön ja leipomo-konditorialinjalle 

    Saario, Jasmiina (Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2017)
    Opinnäytetyön aiheena on Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän uuden leipomo-konditorialinjan omavalvontasuunnitelman päivittäminen ja tarpeellisten uusien kohtien lisääminen. Opinnäytetyön tekeminen alkoi kesällä 2017 ...
  • Miten helsinkiläisravintolat voivat paremmin seurata alueen tapahtumia ja varautua niihin? 

    Haakana, Heikki (Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2017)
    Tämän uutta informaatiota luovan toimintatutkimuksen kaksi tutkimusongelmaa ovat (1) miten helsinkiläisravintolat seuraavat alueen tapahtumia ja varautuvat niihin sekä (2) miten alueen tapahtumien seuraaminen ja niihin ...
  • Omavalvontasuunnitelman ja ruokalistaoppaan laatiminen monikulttuuriselle lastenkodille 

    Virtanen, Jenni (Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2017)
    Maahanmuutto ja monikulttuurisuus ovat ajankohtainen puheenaihe maahanmuuttajien määrän lisäännyttyä Suomessa. Tämä tulee väistämättä vaikuttamaan väestön rakenteeseen ja vaatii uudenlaista osaamista monien alojen osaajilta. ...
  • Viestintäsuunnitelma Food for Thought -vastuullisuuskampanjalle 

    Gröhn, Vilma (Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2017)
    Food for Thought on UniCafe-opiskelijaravintoloissa järjestettävä kampanja, jonka tarkoitus on tiedottaa UniCafe-ravintoloissa tehtävästä vastuullisuustyöstä. Kampanjan aikana ravintoloihin pystytetään kampanjointipisteitä, ...
  • Kannattavuuslaskelma luomukaritsanlihasta Koskenrannan tilalla 

    Ojala, Ilari (Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2017)
    Tämä opinnäytetyö tehtiin toimeksiantona Koskenrannan luomulammastilalle. Työ tehtiin produktina ja sen tarkoitus oli tutkia ja vertailla, kumpi karitsanlihan myyntimuodoista on kannattavampaa. Vertailukohteina olivat lihan ...
  • Lounasruoan ravintoarvoja ravintola Cesar’s Foodmarketissa 

    Haapala, Tiina (Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2017)
    Opinnäytetyö on produktiivinen opinnäytetyö ja se tehdään ravintola Cesar’s Foodmarkettiin. Cesar’s Foodmarket on lounasravintola Helsinki-Vantaan lentokentällä. Sen asiakkaita ovat niin lentokentällä työskentelevät ihmiset ...
  • Pure peruna -hankkeen markkinointitapahtumien sisällön suunnittelu ja toteutuksen arviointi 

    Leinonen, Reetta (Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2017)
    Perunan kulutus on 1990-luvulta lähtien laskenut radikaalisti teollistuneissa maissa. Suomessa perunan kulutus on vähentynyt puolella viimeisen viidenkymmenen vuoden aikana, minkä myötä Suomeen on syntynyt yhteistyöryhmiä ...
  • Lihan kypsentäminen portfolio 

    Tihtonen, Janne (Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2017)
    Opinnäytetyön aiheena on lihan valmistuksen kokeellinen toiminta. Työssäni tuon esiin Haaga- Helian opiskelun aikana tekemiäni kokeellisia valmistus toimintoja. Opinnäyte työni lähtökohtana on ollut ensimmäisen vuoden ...
  • Lapsiystävällinen ravintola 

    Flinck, Satu (Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2017)
    Tässä tutkimuksessa selvitetään lapsiperheiden käsityksiä lapsiystävällisestä ravintolasta. Mediassakin esillä ollut aihe on ajankohtainen. Tutkimuksen kohteena ovat sekä aikuisten että lasten kokemukset ja käsitykset ...
  • Järvenpään kaupungin ravitsemispalveluiden Jamix-tuotannonohjausjärjestelmän päivitys ja käyttöönotto 

    Vesala, Kati (Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2017)
    Järvenpään kaupungin ravitsemispalveluissa todettiin vuoden 2015 lopulla tarve tuotannonohjausjärjestelmä Jamixin päivittämiseksi. Vanhaan järjestelmään oli kertynyt tuhansia ruokaohjeita, eikä ohjelma toiminut enää kunnolla, ...
  • Talouden raportointi ja seuranta osuuskunnassa 

    Nikkari, Asta (Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2017)
    Osuuskunta on pääomayhtiö, joka lainsäädännöltään ja rakenteeltaan muistuttaa osakeyhtiötä. Osuuskunnalla on kuitenkin erityispiirteitä mitkä tekevät sen toiminnasta hyvin yhteisöllistä ja osuuskunnan tavoitteena on tukea ...
  • Oluen & ruoan yhdistäminen. Menusuunnittelu ravintola Kellohallille 

    Vettenranta, Harri (Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2016)
    Opinnäytetyön aiheena on oluen ja ruoan yhdistäminen. Opinnäytetyö on toteutettu toiminnallisena, eli produktina ravintola Kellohallille. Opinnäytetyön tuotoksena on Kellohallin kokkikouluun uusi menu. Tavoitteina työlle ...
  • Hyvinvointia mielelle ja keholle - kasvisruokaa luonnon helmassa 

    Sinkkonen, Sanna (Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2016)
    Hyvinvointi ja siihen liittyvä ruokailu on osa tämän hetken trendejä. Hyvinvointi voi näkyä ruoan valmistustavassa tai raaka-ainevalinnoilla. Suomen ruokamatkailustrategia painottaa hyvinvointiin liittyvää ruokatarjontaa ...
  • Jodioidun suolan käytön merkitys joukkoruokailussa 

    Nummela, Pia (Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2016)
    Tässä opinnäytetyössä on tarkoituksena selvittää julkisen puolen ruokapalvelujen muutoksia käytäntöihin valtion ravitsemusneuvottelukunnan 10.2.2015 antamasta jodin saannin suosi-tuksesta johtuen. FINRISKI-tutkimuksissa ...

Näytä lisää