Uusimmat viitteet

  • Keittokirjan käsikirjoituksen prosessikuvaus 

    Rautiainen, Aki; Broas, Viljami (Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2018)
    Olemme valmistelemassa keittokirjaa nimeltä Street Food Friday. Kirjaa tehdään yhteistyössä ravintola Kellohallin kanssa. Opinnäytetyössä kerromme kirjan kirjoittamiseen liittyvistä prosesseista ja meidän kirjamme ...
  • Pienpanimo-olutfestivaalien asiakkaiden osallistumismotiivit ja oluttrendien näkyvyys 

    Viirros, Jemina; Hautamäki, Johanna (Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2018)
    Pienpanimo-oluet ovat saavuttaneet suurta suosiota Suomessa ja maailmalla viime vuosien ajan. Suomalainen juomakulttuuri on muuttumassa ja muutosta voidaan nähdä oluen kulu-tuksessa. Oluen nauttimisessa uudet makuelämykset ...
  • Dieta Oy:n keittopatamainoksen suunnittelu kansainvälisille markkinoille 

    Mäntylä, Ville (Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2018)
    Opinnäytetyöni on produktityyppinen, ja se on toteutettu toimeksiantona Dieta Oy:lle. Työni tarkoituksena oli luoda Dieta Oy:n ja etenkin heidän tytäryhtiönsä Dietatec Oy:n keittopatojen myyntiä edistävä mainos. ...
  • Pure pleasure – Rokuan kansallispuistomenu luontoruokailuun 

    Kivistö, Mariia (Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2018)
    Tämä opinnäytetyö on tehty toimeksiantona RUOKA&MATKAILU -hankkeelle. Opinnäytetyön tavoitteena oli luoda kansallispuistomenu Rokuan kansallispuiston kupeessa sijaitsevalle Rokua Health & Spa hotellille. Menun avainsanoina ...
  • Kuuden viikon kiertävä ruokalista ryhmäkoti Luhtarille 

    Hälikkä, Petra (Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2018)
    Ruoka ja ruokailu ovat merkittävä osa ikääntyvän ihmisen hoitoa. Oikeanlaisella ravinnolla voidaan parantaa ja ylläpitää ikääntyvän ihmisen toimintakykyä ja vireystilaa. Hyvä ravitsemustila vähentää sairauksien riskiä ja ...
  • Aikaperusteisen toimintolaskennan soveltaminen ravintolaan 

    Lötjönen, Tuomo (Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2018)
    Aiheena oli aikaperusteisen toimintolaskennan soveltaminen ravintolaan. Lähdin työstämään aihetta parantaakseni ravintola Hookin kannattavuutta. Hook on konseptiltaan rento siipiravintola, jonka päätuote on tuliset ...
  • Välipalatuotteiden suunnittelu Place to be Haagalle 

    Anttila, Annumaria (Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2018)
    Tämä opinnäytetyö on toiminnallinen ja se on tehty toimeksiantona Haaga-Helia ammattikorkeakoululle. Toimeksianto oli suunnitella neljä erilaista välipalatuotetta Haagan kampuksen opiskelijaravintolaan. Työn tarkoituksena ...
  • Pienyrityksen markkinointi sosiaalisessa mediassa 

    Granqvist-Häiväläinen, Sirpa (Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2017)
    Opinnäytetyöni tarkastelee eri sosiaalisen median kanavia ei -diginatiivin pienyrittäjän näkö-kulmasta. Työni on laadultaan produktiivinen. Tarkastelen sosiaalisen median käytetyimpiä kanavia Suomessa ja niiden toimintaa ...
  • Omavalvontasuunnitelma Luksian opetuskeittiöön ja leipomo-konditorialinjalle 

    Saario, Jasmiina (Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2017)
    Opinnäytetyön aiheena on Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän uuden leipomo-konditorialinjan omavalvontasuunnitelman päivittäminen ja tarpeellisten uusien kohtien lisääminen. Opinnäytetyön tekeminen alkoi kesällä 2017 ...
  • Miten helsinkiläisravintolat voivat paremmin seurata alueen tapahtumia ja varautua niihin? 

    Haakana, Heikki (Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2017)
    Tämän uutta informaatiota luovan toimintatutkimuksen kaksi tutkimusongelmaa ovat (1) miten helsinkiläisravintolat seuraavat alueen tapahtumia ja varautuvat niihin sekä (2) miten alueen tapahtumien seuraaminen ja niihin ...
  • Omavalvontasuunnitelman ja ruokalistaoppaan laatiminen monikulttuuriselle lastenkodille 

    Virtanen, Jenni (Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2017)
    Maahanmuutto ja monikulttuurisuus ovat ajankohtainen puheenaihe maahanmuuttajien määrän lisäännyttyä Suomessa. Tämä tulee väistämättä vaikuttamaan väestön rakenteeseen ja vaatii uudenlaista osaamista monien alojen osaajilta. ...
  • Viestintäsuunnitelma Food for Thought -vastuullisuuskampanjalle 

    Gröhn, Vilma (Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2017)
    Food for Thought on UniCafe-opiskelijaravintoloissa järjestettävä kampanja, jonka tarkoitus on tiedottaa UniCafe-ravintoloissa tehtävästä vastuullisuustyöstä. Kampanjan aikana ravintoloihin pystytetään kampanjointipisteitä, ...
  • Kannattavuuslaskelma luomukaritsanlihasta Koskenrannan tilalla 

    Ojala, Ilari (Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2017)
    Tämä opinnäytetyö tehtiin toimeksiantona Koskenrannan luomulammastilalle. Työ tehtiin produktina ja sen tarkoitus oli tutkia ja vertailla, kumpi karitsanlihan myyntimuodoista on kannattavampaa. Vertailukohteina olivat lihan ...
  • Lounasruoan ravintoarvoja ravintola Cesar’s Foodmarketissa 

    Haapala, Tiina (Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2017)
    Opinnäytetyö on produktiivinen opinnäytetyö ja se tehdään ravintola Cesar’s Foodmarkettiin. Cesar’s Foodmarket on lounasravintola Helsinki-Vantaan lentokentällä. Sen asiakkaita ovat niin lentokentällä työskentelevät ihmiset ...
  • Pure peruna -hankkeen markkinointitapahtumien sisällön suunnittelu ja toteutuksen arviointi 

    Leinonen, Reetta (Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2017)
    Perunan kulutus on 1990-luvulta lähtien laskenut radikaalisti teollistuneissa maissa. Suomessa perunan kulutus on vähentynyt puolella viimeisen viidenkymmenen vuoden aikana, minkä myötä Suomeen on syntynyt yhteistyöryhmiä ...

Näytä lisää