Uusimmat viitteet

  • Kuuden viikon kiertävä ruokalista ryhmäkoti Luhtarille 

    Hälikkä, Petra (Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2018)
    Ruoka ja ruokailu ovat merkittävä osa ikääntyvän ihmisen hoitoa. Oikeanlaisella ravinnolla voidaan parantaa ja ylläpitää ikääntyvän ihmisen toimintakykyä ja vireystilaa. Hyvä ravitsemustila vähentää sairauksien riskiä ja ...
  • Aikaperusteisen toimintolaskennan soveltaminen ravintolaan 

    Lötjönen, Tuomo (Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2018)
    Aiheena oli aikaperusteisen toimintolaskennan soveltaminen ravintolaan. Lähdin työstämään aihetta parantaakseni ravintola Hookin kannattavuutta. Hook on konseptiltaan rento siipiravintola, jonka päätuote on tuliset ...
  • Välipalatuotteiden suunnittelu Place to be Haagalle 

    Anttila, Annumaria (Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2018)
    Tämä opinnäytetyö on toiminnallinen ja se on tehty toimeksiantona Haaga-Helia ammattikorkeakoululle. Toimeksianto oli suunnitella neljä erilaista välipalatuotetta Haagan kampuksen opiskelijaravintolaan. Työn tarkoituksena ...
  • Pienyrityksen markkinointi sosiaalisessa mediassa 

    Granqvist-Häiväläinen, Sirpa (Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2017)
    Opinnäytetyöni tarkastelee eri sosiaalisen median kanavia ei -diginatiivin pienyrittäjän näkö-kulmasta. Työni on laadultaan produktiivinen. Tarkastelen sosiaalisen median käytetyimpiä kanavia Suomessa ja niiden toimintaa ...
  • Omavalvontasuunnitelma Luksian opetuskeittiöön ja leipomo-konditorialinjalle 

    Saario, Jasmiina (Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2017)
    Opinnäytetyön aiheena on Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän uuden leipomo-konditorialinjan omavalvontasuunnitelman päivittäminen ja tarpeellisten uusien kohtien lisääminen. Opinnäytetyön tekeminen alkoi kesällä 2017 ...
  • Miten helsinkiläisravintolat voivat paremmin seurata alueen tapahtumia ja varautua niihin? 

    Haakana, Heikki (Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2017)
    Tämän uutta informaatiota luovan toimintatutkimuksen kaksi tutkimusongelmaa ovat (1) miten helsinkiläisravintolat seuraavat alueen tapahtumia ja varautuvat niihin sekä (2) miten alueen tapahtumien seuraaminen ja niihin ...
  • Omavalvontasuunnitelman ja ruokalistaoppaan laatiminen monikulttuuriselle lastenkodille 

    Virtanen, Jenni (Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2017)
    Maahanmuutto ja monikulttuurisuus ovat ajankohtainen puheenaihe maahanmuuttajien määrän lisäännyttyä Suomessa. Tämä tulee väistämättä vaikuttamaan väestön rakenteeseen ja vaatii uudenlaista osaamista monien alojen osaajilta. ...
  • Viestintäsuunnitelma Food for Thought -vastuullisuuskampanjalle 

    Gröhn, Vilma (Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2017)
    Food for Thought on UniCafe-opiskelijaravintoloissa järjestettävä kampanja, jonka tarkoitus on tiedottaa UniCafe-ravintoloissa tehtävästä vastuullisuustyöstä. Kampanjan aikana ravintoloihin pystytetään kampanjointipisteitä, ...
  • Kannattavuuslaskelma luomukaritsanlihasta Koskenrannan tilalla 

    Ojala, Ilari (Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2017)
    Tämä opinnäytetyö tehtiin toimeksiantona Koskenrannan luomulammastilalle. Työ tehtiin produktina ja sen tarkoitus oli tutkia ja vertailla, kumpi karitsanlihan myyntimuodoista on kannattavampaa. Vertailukohteina olivat lihan ...
  • Lounasruoan ravintoarvoja ravintola Cesar’s Foodmarketissa 

    Haapala, Tiina (Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2017)
    Opinnäytetyö on produktiivinen opinnäytetyö ja se tehdään ravintola Cesar’s Foodmarkettiin. Cesar’s Foodmarket on lounasravintola Helsinki-Vantaan lentokentällä. Sen asiakkaita ovat niin lentokentällä työskentelevät ihmiset ...
  • Pure peruna -hankkeen markkinointitapahtumien sisällön suunnittelu ja toteutuksen arviointi 

    Leinonen, Reetta (Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2017)
    Perunan kulutus on 1990-luvulta lähtien laskenut radikaalisti teollistuneissa maissa. Suomessa perunan kulutus on vähentynyt puolella viimeisen viidenkymmenen vuoden aikana, minkä myötä Suomeen on syntynyt yhteistyöryhmiä ...
  • Lihan kypsentäminen portfolio 

    Tihtonen, Janne (Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2017)
    Opinnäytetyön aiheena on lihan valmistuksen kokeellinen toiminta. Työssäni tuon esiin Haaga- Helian opiskelun aikana tekemiäni kokeellisia valmistus toimintoja. Opinnäyte työni lähtökohtana on ollut ensimmäisen vuoden ...
  • Lapsiystävällinen ravintola 

    Flinck, Satu (Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2017)
    Tässä tutkimuksessa selvitetään lapsiperheiden käsityksiä lapsiystävällisestä ravintolasta. Mediassakin esillä ollut aihe on ajankohtainen. Tutkimuksen kohteena ovat sekä aikuisten että lasten kokemukset ja käsitykset ...
  • Järvenpään kaupungin ravitsemispalveluiden Jamix-tuotannonohjausjärjestelmän päivitys ja käyttöönotto 

    Vesala, Kati (Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2017)
    Järvenpään kaupungin ravitsemispalveluissa todettiin vuoden 2015 lopulla tarve tuotannonohjausjärjestelmä Jamixin päivittämiseksi. Vanhaan järjestelmään oli kertynyt tuhansia ruokaohjeita, eikä ohjelma toiminut enää kunnolla, ...
  • Talouden raportointi ja seuranta osuuskunnassa 

    Nikkari, Asta (Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2017)
    Osuuskunta on pääomayhtiö, joka lainsäädännöltään ja rakenteeltaan muistuttaa osakeyhtiötä. Osuuskunnalla on kuitenkin erityispiirteitä mitkä tekevät sen toiminnasta hyvin yhteisöllistä ja osuuskunnan tavoitteena on tukea ...

Näytä lisää