Uusimmat viitteet

  • Food and Talk - tapahtuman onnistuminen ja ruoka-alan trendit 

    Paalanne, Henri (Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2017)
    Food and Talk on Food Camp Finlandin järjestämä tapahtuma, joka järjestettiin tänä vuonna ensimmäisen kerran. Tapahtuma ja sen sisältö on suunnattu ruoka-alan ammattilaisille ja tänä vuonna tapahtumassa oli useita alan ...
  • Toimintamalli Espoo Catering Oy:n palvelukeittiöille 

    Chepelev, Tanja (Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2017)
    Tässä opinnäytetyössä on tavoitteena suunnitella Espoo Catering Oy:n palvelukeittiöihin uusi yhtenäinen toimintamalli. Espoo Catering Oy:n palvelukeittiöiden toiminta muuttuu syyskuussa 2017 uuden Kilon Keittiön valmistumisen ...