Haku
Viitteet 1-3 / 3
Pakkausmateriaalin ja -kaasun vaikutus valmissalaatin laatuun
(2019)
Tässä opinnäytetyössä tutkittiin pakkausmateriaalin ja pakkauskaasun merkitystä tuotelaatuun ja säilyvyyteen. Työn tarkoituksena oli testata ja löytää toimeksiantajalle valmissalaatin pakkaamiseen tarkoitetulle rasialle ...
IFS Food -laatujärjestelmän käyttöönotto
(2022)
Opinnäytetyön toimeksiantajana toimi Riitan Herkku Oy ja työ toteutettiin heidän sisaryritykselleen Dagsfood Oy:lle. Opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää tuotantolaitoksen nykytila sekä millaisia toimia IFS Food ...
Tuotantotilan lämpötilan nostaminen ja sen vaikutus lopputuotteen laatuun
(2024)
Opinnäytetyön tavoitteena on tutkia, vaikuttaako tuotantotilan lämpötilan nostaminen lopputuotteen tuotelaatuun. Työssä selvitettiin, voidaanko leivänpäällispakkaamon lämpötilaa nostaa nykyistä 5 celsiusastetta korkeammaksi ...