Haku
Viitteet 1-10 / 385
Neuvokas perhe -hankkeen toimijoiden näkemyksiä hankkeen menetelmien toimivuudesta monialaisessa työssä
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2018)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää, voidaanko Sapere ja Neuvokas perhe -menetelmää käyttää monialaisesti varhaiskasvatusikäisten lasten parissa sekä tutkia miten Neuvokas perhe -hankkeessa mukana olevat toimijat ...
Kuuden viikon kiertävän ruokalistan kehittäminen : Case: Eskoon sosiaalipalveluiden kuntayhtymä
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2017)
Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä on sosiaalihuollon erityispalvelujen osaaja, kehittäjä ja palvelujen tuottaja, joka on erikoistunut kokonaisvaltaisesti vammaispalveluihin ja lastensuojeluun. Toiminta-alue käsittää ...
Ravitsemuslaatu ja asiakastyytyväisyys pienten lasten ruokapalveluissa Case: Tenavakoti
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2012)
Opinnäytetyön tavoitteena oli kartoittaa lasten ateriointia päiväkoti Tenavakodissa ja mielipiteitä ruoasta. Aikaisemmin vastaavaa kyselyä ei ole tehty. Tavoitteena oli selvittää, mitä aterioita lapset syövät päiväkodilla ...
Asiakastyytyväisyys päiväkotilasten ruokapalveluissa Case: Seinäjoen kaupunki
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2011)
Terveelliset ruokatottumukset opitaan jo lapsuusiässä. Ne ohjaavat ruoan valintaa vielä aikuisenakin. Päiväkotiruokailu antaa lapselle hyvää esimerkkiä monipuolisen ruoan valinnassa ja hyvien ruokatapojen noudattamisessa.
Tämän ...
Juhlapalvelun tuotteistaminen : Case: Kauhajoen seurakuntakeskuksen ruokapalvelut
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2011)
Opinnäytetyön toimeksiantaja oli Kauhajoen seurakunta. Työn tavoitteena oli tuotteistaa seurakuntakeskuksen ruokapalveluja. Seurakuntakeskuksessa valmistettiin juhla-aterioita erityisesti muistotilaisuuksiin, mutta kysyntää ...
Perehdyttämisprosessin kehittäminen salihenkilökunnalle : Case: Rosso Seinäjoki
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2011)
Tämän toiminnallisen opinnäytetyön tarkoitus oli kehittää toimeksiantajayrityksen, Seinäjoen Rosson perehdyttämisprosessia. Perehdyttämismateriaalit olivat vanhoja, entisten toimitilojen aikaisia, joten kehittämistarve oli ...
Nuoret ja energiajuomat – kofeiinipitoinen nykynuoriso?
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2012)
Energiajuomilla tarkoitetaan piristäviä ainesosia (kofeiini, tauriini, guarana, glukoronolaktoni) sisältäviä virvoitusjuomia. Energiajuomia ei suositella alle 15-vuotiaille nuorille, raskaana oleville tai kofeiiniherkille ...
Ateriapalveluasiakkaiden tyytyväisyys ruokapalveluihin : Case: Lapuan kaupungin perusturvan ruokahuolto
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2016)
Asiakastyytyväisyystutkimuksen tavoitteena oli selvittä Lapuan kaupungin perusturvan ruokahuollon ateriapalveluasiakkaiden tyytyväisyyttä ruokapalveluihin, jotta tarjottava ruoka vastaisi asiakkaiden odotuksia ja tarpeita. ...
Evästyksiä eväisiin -opas : Näin valmistan terveelliset eväät
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2010)
Opinnäytetyön tavoitteena oli suunnitella ja toteuttaa opas terveellisten eväiden valmistamiseen. Tavoitteena oli suunnitella eväsateriat niin, että niiden ravitsemuksellinen laatu vastaa suomalaisia ravitsemussuosituksia. ...
Ruoan ja maiseman yhdistäminen elämykselliseksi maaseutumatkailun tuotteeksi
(2019)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää, kuinka toimeksiantaja voisi hyödyntää tarjoamiaan ruoka-, maisema- ja yritysasiantuntijapalveluja tulevaisuudessa maaseutumatkailuyrittäjille yhtenä palvelukokonaisuutena. ...