Haku
Viitteet 1-10 / 414
Perehdytysmateriaalin laatiminen: Case: Alavuden Helluntaiseurakunnan keittiö
(2020)
Työn toimeksianto saatiin Alavuden Helluntaiseurakunnan keittiön pääemännältä. Alavuden Helluntaiseurakunnan keittiön toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen. Keittiössä työskentelee vapaaehtoisia, ja joskus myös ulkopuolisia ...
Ravintolan asiakastyytyväisyyden kartoittaminen ja toiminnan kehittäminen : Case: Kotipizza & Rolls Laihia
(2021)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli kartoittaa Kotipizza & Rolls Laihian nykyistä asiakastyytyväisyyttä. Työn tarkoituksena oli luoda saatujen vastausten pohjalta ravintolan toiminnan kehittämissuunnitelma, jonka avulla ...
Ketogeeninen ruokavalio lapsen epilepsian hoidossa : Reseptiikan ja ruokalistan kehittäminen
(2020)
Opinnäytetyön tavoitteena oli kehittää reseptiikkaa ja ruokalistaohje modifioidun Atkinsin dieetin ruokavalio-ohjauksen ja ruokapalveluiden toteuttamisen tueksi Seinäjoen keskussairaalan ravitsemusterapiayksikölle. Kehitettyä ...
Ruokahävikin hyödyntäminen kiertotalousperiaatteella: Lihan uudelleenkäyttömahdollisuudet
(2019)
Työn tavoitteena oli selvittää Etelä-Pohjanmaalla ruokahävikiksi päätyvän lihan uudelleenkäyttömahdollisuuksia kiertotalousperiaatteita hyödyntäen. Tutkimuksen tavoitteena oli selvittää, päätyikö ruokahävikiksi sellaista ...
Hotelli Sorsanpesän toiminnanohjausjärjestelmän vaihtoprojekti
(2021)
Tämän opinnäytetyön tavoite oli tutkia hotelli Sorsanpesän toiminnanohjausjärjestelmän vaihtoprojektia ja sen käyttöönoton onnistumista, järjestelmän toimintaa ja ominaisuuksia sekä sen merkitystä asiakkuudenhallinnassa ...
Kestävän kehityksen mukainen lounasviikko
(2020)
Opinnäytetyössä kehitettiin kestävän kehityksen mukainen viikon lounaslista. Kehittämisprojekti toteutettiin yhteistyössä Lempäälän Ideaparkissa sijaitsevan ravintolamaailma Foodparkin kanssa. Ideaparkin Foodparkin ...
Ympäristöjohtaminen Pohjanmaan Ravintoloissa
(2019)
Työn tavoitteena oli tutkia ympäristöjohtamisen toteutusta ravintoloissa Vaasassa ja Seinäjoella. Tavoitteena oli saada vastauksia ravintoloiden toiminnasta niin kestävän kehityksen kuin ekologisuuden kannalta keittiön ...
Ruokahävikin syntymiseen johtavia syitä alakouluissa: 10–12-vuotiaiden lasten suhtautuminen kouluruokailuun
(2021)
Opinnäytetyön aihe muodostui toimeksiantajan, ruokahävikin vähentämiseen keskittyvän Wasteless-hankkeen kautta. Hankkeessa tehtiin huolestuttava huomio, että 4–6.-luokkalaiset lapset jättävät yhä useammin koululounaan ...
Ruokahävikki ja sen hyödyntäminen ruoka-apuna Seinäjoella
(2020)
Opinnäytetyön tarkoituksena oli selvittää, miten ruokahävikkiä hyödynnetään ruoka-apuna Seinäjoen alueella, ja kuinka ruoka-apua lahjoittavat ja jakavat tahot työskentelevät. Pääasiallisena tehtävänä oli selvittää ketkä ...
Projektina ruoka-alan tapahtuma : Case Ruokaprovinssi kaupoissa -kampanja
(2020)
Tämä opinnäytetyö toteutettiin tapaustutkimuksena, johon yhdistettiin osallistuvaa havainnointia. Työssä tutkittiin, kuinka järjestää ruoka-alan tapahtuma projektina. Tutkimuksessa hyödynnettiin aihetta käsittelevää ...