Haku
Viitteet 1-10 / 311
Pienen ravintolan tuotekehitys ja sen käyttöön ottaminen
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2019)
Opinnäytetyön tavoitteena oli tarkastella omaa esimiestyöskentelyä ravintolan vuoropäällikkönä Etelä-Pohjanmaalla. Tarkastelu tehtiin päiväkirjamuotoisena raporttina, jossa tehtyä työtä verrataan vallitseviin käytäntöihin ...
Elämyksellisen teematapahtuman suunnittelu ja toteuttaminen : Case: Kyrön Matkailun Edistämiskeskus
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2018)
Toiminnallisen opinnäytetyön tavoitteena oli suunnitella ja toteuttaa elämyksellinen teematapahtuma, Kyröön Kekri. Toimeksiantajana opinnäytetyöllä toimi Isossakyrössä sijaitseva Kyrö Distillery Companyn vierailukeskus ...
Huumeiden käyttäjien aiheuttamien riskitilanteiden vaikutus työturvallisuuteen porilaisissa ravintoloissa
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2018)
Työn tavoitteena oli tutkia, onko huumeiden käyttäjät otettu huomioon ravintolahenkilökunnan työturvallisuutta suunniteltaessa. Lisäksi tutkittiin henkilökunnan kouluttaneisuutta huumeiden käyttäjän kohtaamiseen. Tutkimuksessa ...
Asiantuntijapalveluiden kysyntä Food Service -sektorilla ja palvelun kehittäminen asiakaslähtöisesti
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2018)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää asiantuntijapalveluiden kysyntä food service -sektorilla sekä kehittää palvelua asiakaslähtöisesti tutkimustulosten sekä teoreettisen viitekehyksen pohjalta. Opinnäytetyö tehtiin ...
Kesäruokalistan suunnitteleminen ravintolaan : Case: Talriikki Vaakunan ravintola
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2018)
Opinnäytetyö toteutettiin toimeksiantona Seinäjoella sijaitsevalle ravintola Talriikille. Työn tarkoituksena oli suunnitella toimiva kesäruokalista kiireisen sesongin ajaksi. Kesäruokalistalla tulisi olla lähi- ja sesonkiruokaa ...
Perehdyttäminen työyhteisöön ja ravintolan toimintatapoihin Case: ravintola Kakolanruusu
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2018)
Työn tavoitteena oli tehdä ravintola Kakolanruusulle kattava perehdyttämismateriaali, johon on kerätty kaikki tarvittava tieto yrityksestä. Näin saataisiin uuden työntekijän perehdyttämisen helpottamiseksi kirjallista ...
Kohti asiakaslähtöisempää ABC:ta : Case ABC Jalasjärvi
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2018)
Opinnäytetyön tavoitteena oli kehittää ABC Jalasjärven palvelua kokonaisenapakettina vakituisten asiakkaiden näkökulmasta. Sekä järjestää ABC Jalasjärvelle Peukkuperjantai -tapahtuma. Peukkuperjantai -tapahtuman tavoitteena ...
Tapahtuman järjestäminen asiakastyytyväisyyden pohjalta : Case: Kauhajoen Krouvi
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2018)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli suunnitella ja toteuttaa tapahtuma Kauhajoen Krouvin yökerhoon. Aihe valittiin toimeksiantajan toimesta, koska Kauhajoen Krouvilla oli tarve tarjota asiakkaille uudenlaisia kokemuksia. ...
Elämystapahtuman suunnittelu Case: Hotelli-ravintola Alma
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2018)
Tämä opinnäytetyö oli toiminnallinen työ, jonka tavoittena oli suunnitella elämyksellinen dinner & show -tyylinen ilta Hotelli-ravintola Almaan. Idea työhön saatiin Tauno ja Ansa, Kamera käy -musiikkinäytelmästä, jota ...
Anoreksiapotilaiden ruoantilausjärjestelmän kehittäminen
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2015)
Normaalin ja häiriintyneen syömisen rajanveto on hankalaa. Oireista muodostuu-kin häiriö, kun toiminta on toistuvaa ja se alkaa haitata henkilön fyysistä ja psyyk-kistä toimintaa. (Keski-Rahkonen, Charpentier & Viljanen ...