Haku
Viitteet 1-10 / 71
SeAMK Tekniikan tutkimus, kehittäminen ja opetus rakentamassa alueellista innovaatioekosysteemiä
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2020)
Koronakysely 2 tulokset : Eteläpohjalaiset matkailu- ja palvelualan yritykset
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2020)
Ammattikorkeakoulun rooli alueellisessa digitaalisen liiketoiminnan innovaatioekosysteemissä
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2020)
Tämä tutkimus on osa opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa hanketta More startups and Growth through Digitalisation and Artificial Intelligence. Hankkeessa on mukana Seinäjoen ammattikorkeakoulun lisäksi Satakunnan ...
Kasvillisuusindeksidatan hankinnan vaihtoehdot viljanviljelyssä: Kokemuksia ja havaintoja Etelä-Pohjanmaalta
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2020)
Kesän 2018 aikana selvitettiin kolmea vaihtoehtoista tapaa hankkia NDVI-indeksin arvo ohranviljelyssä. NDVI-indeksoitua lehtivihreäkarttaa voi hyödyntää lohkon sisäisen vaihtelun huomioivassa ja muuan muassa tuotantopanoksia ...
Eteläpohjalaisten yritysten kasvuprofiilit ja kasvuun vaikuttavat tekijät
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2021)
Tutkimus on osa ELY-keskuksen EAKR-rahoituksella toteutettua TKI Grow -hanketta. TKI Grow -hankkeen suuressa yritysselvityksessä kartoitettiin eteläpohjalaisten yritysten nykytilaa, vahvuuksia, kasvumahdollisuuksia ja ...
Sote-alan pk-yritysten liiketaloudellisen osaamisen nykytila Etelä-Pohjanmaalla
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2019)
Tässä raportissa esitellään eteläpohjalaisten sosiaali- ja terveysalan pk-yritysten nykytilaa liiketaloudellisen 0saamisen näkökulmasta. Tarkempina teemoina ovat digitalisaatio, markkinointi, strateginen johtaminen ja ...
Volatile fatty acid profile in caecal digesta of growing turkey poults
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2020)
Short-chain fatty acids or volatile fatty acids (VFA; containing acetic, propionic, butyric, valeric, caproic, isobutyric and isovaleric acid) can be studied as indicators of digestion and carbohydrate fermentation in avian ...
Potato protein concentrate as a protein source for growing-finishing pigs
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2020)
There is an increasing interest in possibilities to replace imported soybean products as protein source for pigs. Therefore, digestibility of wet and dried potato protein concentrate (WPPC and DPPC), by-products of the ...
Kohti kannattavaa ja hiilineutraalia ruokaketjua - otteita SeAMK Ruoka -yksikön opinnäytetöistä
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2019)
Seinäjoen ammattikorkeakoulu 2019 : Moninaista osaamista
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2019)