Haku
Viitteet 1-5 / 5
Hankintatoimen suorituskyvyn arviointi ja kehittäminen valtionhallinnon organisaatiossa
(2019)
Hankinnoilla ja niiden toteutustavalla on merkittävä vaikutus yrityksen menestykseen ja kilpailukykyyn. Hankinnat muodostavat jopa 50¬–80 % monen yksityissektorin toimijan kokonaiskustannuksista. Toiminnan tuloksen ...
Maitorekisterin Käyttöönotto
(2019)
Työn tavoitteena oli käydä läpi Ruokaviraston sovelluksissa tekemän määrittelyn taustat sekä Maitorekisterin käyttöönoton vaiheet ja tuottaa sovellukselle kirjalliset ohjeet.
Ruokavirasto tekee jatkuvaa sovelluskehitystä ...
Parantavaa ruokaa ja hyvinvointia sosiaalisessa mediassa : elintarvikkeiden markkinointiohjeistuksen kehittäminen somevaikuttajille
(2021)
Opinnäytetyössä käsiteltiin sosiaalisessa mediassa tapahtuvaa elintarvikkeiden markkinointia. Työn tavoite oli aiheeseen liittyvän ohjeistuksen laatiminen sosiaalisen median vaikuttajille. Ohjeen laatimisen tueksi tutkittiin ...
Ravintola-alan ammattilaisten tuntemus EU:n nimisuojajärjestelmästä : nimisuojatuotteet ravintoloiden ruokalistoilla
(2022)
Nimisuojajärjestelmä on vuodesta 1992 käytössä ollut EU-tason laatujärjestelmä, jonka tarkoituksena on ensisijaisesti suojata nimisuojattuja tuotteita väärennöksiltä sekä vakiintuneen nimen väärinkäytöltä. Tuotteen voi ...
Valioryhmän sopimustuotantoon siirtymisen vaikutukset maitotilayritysten kehittämissuunnitelmiin
(2023)
Valioryhmä siirtyi sopimustuotantoon vuoden 2021 alussa. Valio on maitoalan isoin toimija Suomessa ja siten sen tekemät päätökset ovat merkittäviä koko maitotaloudelle. Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli kartoittaa, kuinka ...