Haku
Viitteet 1-10 / 25
Kokonaisvaltaisella johtamisella kannattavuutta maidontuotantoon
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2019)
Suomalaisen maitotilayrittämisen toimintaympäristö on muuttunut viime vuosina suuresti. Tämä on tuonut maitotilayrittäjille paineen hakea uusia toimintatapoja ja ratkaisuja. Tulevaisuuteen suuntaavan maitotilayrittäjän on ...
Seinäjoen ammattikorkeakoulu 2019 : Moninaista osaamista
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2019)
Hirsiseinän tilkemateriaalien ominaisuudet
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2012)
Tässä tutkimuksessa määritettiin hirsiseinän tilkemateriaalien käyttöominaisuuksia. Tutkittuja tilkemateriaaleja olivat yleisimmin käytetyt huokoiset tilkkeet; sammal, pellava, puukuitu, lasivilla ja polypropeeni. Näiden ...
Kasvuyrittäjyyden ekosysteemin toimivuuden arviointi ja mittaaminen : Etelä-Pohjanmaan kasvuyrittäjyyden ekosysteemi
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2018)
Ekosysteemi kuvaa holistista lähestymistapaa, jossa korostuu yritystoimijoiden, resurssien tarjoajien ja näiden yhdistäjien yhteistyö. Lisäksi näkemys kattaa myös yleisen yrittäjyysympäristön. Ekosysteemi-lähestymistavassa ...
Yhteistyö- ja verkostosuhteet : Strateginen tarkastelu maidontuotantoon sovellettuna
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2014)
Yhteistyötä ja verkostomaista toimintatapaa tukeva trateginen ajattelu on usein syntynyt pitkän ajan kuluessa. Yhteistyö ja verkostoituminen ovat tuoneet uusia mahdollisuuksia maidontuotannon kehittämiseen. Kun yhteistyö ...
Bioenergiaterminaalin hankintaketjujen kannattavuus eri kuljetusetäisyyksillä ja -volyymeilla
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2013)
Työssä selvitettiin kuljetusmatkan ja -volyymin vaikutusta energiapuun hankintaketjujen kannattavuuteen. Näitä tekijöitä tarkasteltiin yhtäaikaisesti. Vertailtavana oli neljä karsitun rangan hankintaketjua. Kolme ...
Liiketoiminnan kehittyminen omistajanvaihdoksen jälkeen : Case-tutkimus omistajanvaihdoksen muutostekijöistäBusiness development after business transfer : A case study of affecting factors in business transfer
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2012)
Tutkimuksen päätavoitteena oli selvittää, miten omistajanvaihdoksen kokeneiden yritysten liiketoimintaa on kehitetty omistajanvaihdoksen jälkeen. Alatavoitteina oli selvittää, millainen profiili myyjällä ja ostajalla oli, ...
Eteläpohjalaisten elintavat ja terveyskäyttäytyminen : TERVAS – terveelliset valinnat ja räätälöidyt syömisen ja liikkumisen mallit 2009 – 2011
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2012)
TERVAS – terveelliset valinnat ja räätälöidyt syömisen ja liikkumisen mallit – hankkeella selvitettiin eteläpohjalaisten elintapoja ja käyttäytymistä. Tässä raportissa kuvataan eteläpohjalaisten terveyttä, liikuntaa, ...
Markkinaorientaatio ja markkinointikyvykkyys eteläpohjalaisissa kasvuyrityksissäMarket orientation and marketing capabilities in South Ostrobothnian growth firms
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2015)
Tutkimus on toteutettu osana Kilpailuetua liiketoiminnan omistajanvaihdoksilla ja markkinaorientaatiolla -hanketta, joka on saanut rahoitusta Keski-Suomen ELY-keskuksen kautta Manner-Suomen ESR-ohjelmasta. Tavoitteena oli ...
Moniaistisen ateriapalvelun tuottama asiakaskokemus pop up -ravintolassa : Tilan, tuotteen, kohtaamisen ja tunnelman merkitys asiakaskokemuksessa
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2017)
Elämys määritetään kokonaisvaltaiseksi, moniaistiseksi ja yksilölliseksi kokemukseksi, joka jättää muistijäljen. Siihen sisältyy myönteisiä tunteita, aktiivisuutta ja syvää tiedostamista sekä keskittymistä. Elämyskulutus ...