Haku
Viitteet 1-3 / 3
Ravinnon lisänä käytettävien luonnontuotteiden laadun valvonta: Soluviljelmään perustuva sytotoksisuuden määritys
(2019)
Opinnäytetyössä selvitettiin kirjallisuuden avulla ravinnon lisänä käytettävien luonnontuotteiden laadun valvontaa sekä kokeellisesti eräiden luonnontuotteiden sytotoksisuutta. Työ tehtiin yhteistyössä Oulun yliopiston ...
IFS Food -laatujärjestelmän käyttöönotto
(2022)
Opinnäytetyön toimeksiantajana toimi Riitan Herkku Oy ja työ toteutettiin heidän sisaryritykselleen Dagsfood Oy:lle. Opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää tuotantolaitoksen nykytila sekä millaisia toimia IFS Food ...
Maitokalibrointisarjan valmistus IDF 490: n mukaisesti ja näytteiden säilyvyyden seuranta
(2022)
Tämän opinnäytetyön toimeksiantajana toimii Valion aluelaboratorio. Työ toteutettiin Seinäjoen aluelaboratoriossa yhteistyössä kemian ja maitolaboratorion kanssa. Opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää, voidaanko nykyisen ...