Haku
Viitteet 1-3 / 3
Mallasleivän tuotekehitys
(2019)
Tämä opinnäytetyö toteutettiin yhteistyössä Lapuan Leipä Oy:n sekä Mallaskuun Panimo Oy:n kanssa. Työn tavoitteena oli selvittää oluen panemisen sivuvirtana syntyvän mäskin uudelleen prosessointi leipomotuotteen valmistusaineena ...
Keksikuorrutteen tuotekehitys
(2019)
Opinnäytetyö toteutettiin Kankaanpään leipomolle. Työn tavoitteena oli kehitellä toimeksiantajan valikoimassa ennestään olevaan keksiin kuorrute, joka olisi hieman erilainen kuin muut heidän valikoimassaan olevat tuotteet. ...
Leipomon liiketoimintasuunnitelman päivittäminen: case: Jyväs Pakari Oy
(2023)
Leipomoiden toiminta on sekä nykyisessä inflaatiotilanteessa että voimakkaassa kilpailutilanteessa haastavaa. Kuluttajien suosiosta kilpaillaan entistä kovemmin uusilla myymäläleipomoilla sekä herkullisilla tuotteilla. ...