Haku
Viitteet 1-4 / 4
Suklaatryffelin säilyvyys
(2019)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää suklaatryffeleiden mikrobiologista laatua, sekä tuotteiden säilyvyysaikaa.
Näytteitä tutkittiin laboratoriossa joulukuussa 2017 sekä tammi-helmikuussa 2018. Tutkittavaksi ...
Perehdytysmateriaalin kehittäminen : case Veljekset Keskinen Oy
(2019)
Tämän toiminnallisen opinnäytetyön tarkoituksena oli päivittää uusien työntekijöiden perehdytysmateriaali Veljekset Keskinen Oy:n ruokamyymälän Herkkutorille. Työn tavoitteena oli laatia ajantasainen ja perusteellinen ...
Maitokalibrointisarjan valmistus IDF 490: n mukaisesti ja näytteiden säilyvyyden seuranta
(2022)
Tämän opinnäytetyön toimeksiantajana toimii Valion aluelaboratorio. Työ toteutettiin Seinäjoen aluelaboratoriossa yhteistyössä kemian ja maitolaboratorion kanssa. Opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää, voidaanko nykyisen ...
Broilerilevitteen säilyvyysmittaukset ja biomassan enterobakteerien määritys
(2022)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli tutkia broilerilevitteen säilyvyyttä, sekä tehdä broilerilevitteen raaka-aineen biomassalle lisätutkimuksia. Broilerilevite on PIKI-hankkeen kautta kehitelty kestävän kehityksen ...