Haku
Viitteet 1-6 / 6
Oivariini-linjan enterobakteerimäärän vähentäminen
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2011)
Puhtaus on yksi tärkeimmistä asioista elintarviketeollisuudessa ja tuoteturvallisuudessa. Osa omavalvontaa on tuotteiden kontaminaatioiden estäminen. Mikrobiologisen puhtauden lisäksi on huolehdittava myös muista elintarvikkeita ...
Voin hävikin pienentäminen
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2011)
Tämä opinnäytetyö suoritettiin Seinäjoen Valion rasvatehtaalle 200 gramman voinpakkauslinjastolle. Työn aiheena oli voin hävikin pienentäminen. Tutkittavaksi alueeksi valittiin 3-tykki, vaunu, kaksi kappaletta 200 gramman ...
Sianruhon optimaalinen jäähdytys
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2011)
Teurastuksen jälkeen sian ruhot tulee jäähdyttää mahdollisimman nopeasti mikrobiologisen laadun turvaamiseksi, massahävikin pienentämiseksi ja läpimenon lisäämiseksi. Sianruhot voidaan jäähdyttää niin sanotulla pikajäähdytyksellä, ...
Käyttöohje voilinjan CIP-pesuprosessista
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2011)
Opinnäytetyön tavoitteena oli tehdä yksityiskohtainen käyttöohje uuden rasvatehtaan voilinjan CIP- pesuprosessista ja sen toiminnasta sekä ohjauksesta. Käyttöohje tehtiin Valio Oy:n Seinäjoen rasvatehtaalle.
Käyttöohjeen ...
SafTest-menetelmä
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2011)
SaftTest–menetelmä on standardisoitu testausjärjestelmä, joka perustuu entsymaattisiin reaktioihin. Tällä menetelmällä voidaan määrittää tarkasti rasvasta, öljystä sekä muista monimutkaisista aineista muun muassa peroksidit, ...
Korroosion huomiointi elintarviketeollisuuden kone- ja laitevalmistuksessa
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2011)
Työn tavoitteena oli haastattelun kautta selvittää, kokevatko elintarvikekone- ja -laitevalmistajat korroosiota ongelmaksi ja onko ohjeistuksissa, kuten laeissa ja standardeissa, parantamisen varaa ja ovatko ne ajan ...