Haku
Viitteet 1-10 / 10
Happojen ja sokereiden määritys HPLC-menetelmällä : Case: SeAMK
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2012)
Tässä opinnäytetyössä keskityttiin tutkimaan happojen ja sokereiden määrityksen mahdollisuutta HPLC-menetelmällä. Teoriaosuudessa kerrotaan yleisesti HPLC-menetelmästä ja laitteiston osista.
Varsinaisessa kokeellisessa ...
Kunnossapito-ohjelman käyttöönotto : Vika- ja vaikutusanalyysi
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2012)
Opinnäytetyön tavoitteena oli ottaa käyttöön kunnossapito-ohjelma, joka oli suunnattu pienille ja keskisuurille yrityksille. Työn toisena tarkoituksena oli laatia yrityksen koneista kriittisyysanalyysi, jossa tarkasteltiin ...
Tuotannonohjaus elintarviketeollisuudessa : Neljä näkökulmaa case-tapausten avulla
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2012)
Tuotannonohjaus on nykyaikaisessa tuotannossa välttämätöntä. Tuotannonohjaus voidaan jakaa karkea- ja hienokuormitukseen. Karkeakuormituksessa tehdään pitkän aikavälin suunnitelma, kun taas hieno-ohjaus tekee saman lyhyellä ...
Pakastustunneleiden optimointi
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2012)
Työn tarkoituksena on selvittää paras mahdollinen täyttötapa pakastustunneleille ja sitä kautta lyhentää pakastuksen aikaa ja mahdollisesti parantaa pakastetun lihan laatua. Tutkimuksessa käytettiin lämpökameraa, jolla ...
Trikiinitutkimukset : Trikiinitutkimusten käynnistäminen Seinäjoen elintarvike- ja ympäristölaboratoriossa
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2012)
Lihan loista, trikiiniä, voidaan tutkia digestiomenetelmillä tai puristus- eli kompressiomenetelmällä. Digestiomenetelmä voidaan toteuttaa kahdella tavalla: magneettisekoitin-digestiomenetelmällä tai stomacher-digestiome ...
Asiantuntijaorganisaation toimintajärjestelmän kehittäminen : Case: Frami Oy Kehityspalvelut
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2012)
Asiantuntijaorganisaatioiden toiminta on pääosin analysointia, suunnittelua, ongelmanratkaisua sekä uuden tiedon soveltamista ja kehittämistä. Asiantuntijaorganisaatioiden keskeinen pääoma onkin aineetonta ja perustuu ...
Stevioliglykosidien käyttö makeutusaineena : Stevia Rebaudiana Bertoni
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2012)
Tässä opinnäytetyössä perehdyttiin Stevia Rebaudiana Bertoni -kasvista uutettujen stevioliglykosidien käyttöön makeutusaineena. Työ koostuu teoriaosuudesta ja kokeellisesta osuudesta. Teoriaosuuteen on koottu tiivis ...
Öljyhampunsiemenen kuorintaprosessi : Prosessin kehittämismahdollisuudet
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2012)
Työn tarkoituksena oli selvittää mahdollisuuksia öljyhampunsiemenen kuorintaprosessin tehostamiseen yrityksessä.
Teoriaosaan on koottu tietoa hampusta (Cannabis sativa), erityisesti suomalaisesta Finola-öljylajikkeesta ...
Kypsymisen kuvausmenetelmä : Perunan kypsymisprosessi
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2012)
Kypsymisen kuvausmenetelmän kehittämistyössä on korostettu perunan kypsymisen olennaisia tekijöitä pelkistämällä kypsymistapahtumaa. Tämän idean pohjalta on koottu menetelmäkokonaisuus, joka yhdessä tutkimusmenetelmien ...
Laadukasta viranomaistyötä : Seinäjoen alueen ympäristöterveydenhullon terveystarkastajien tarkastustoiminnan laatujärjestelmä
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2012)
Tämän työn tavoitteena oli luoda tarkastustoiminnan laatujärjestelmä Seinäjoen alueen ympäristöterveydenhuollon terveystarkastajille. Uusi ja laajempi yhteistoiminta-alue aloitti toimintansa vuoden 2011 ...