Haku
Viitteet 1-10 / 13
Gluteenittomien tattarinappien rakenteen analysointi : Rakenne-, kuiva-aine- ja aw-mittaus
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2016)
Opinnäytetyö keskittyi Pirjon Pakari Seinäjoki Oy:n gluteenittomien tattarinappien rakenteen ja rapeuden optimointiin rakenne-, aw- ja kuiva-ainemittauksien avulla. Vertailin tattarinappien mittaustuloksia kaupoissa myytäviin ...
Broilerlevitteen konseptin kehitys
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2016)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli kehittää konsepti proteiinipitoiselle broilerlevitteelle. Konseptin kehityksen onnistuessa etsitään yhteistyöyritystä, joka olisi kiinnostunut kyseisestä tuotteesta. Yhteistyöyrityksen ...
Myyntiin hyväksynnän arviointilomake lihatuotteille
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2016)
Tässä opinnäytetyössä tutustuttiin aistinvaraisen laadunhallinnan menetelmiin ja kriteereihin elintarviketeollisuudessa. Työssä käytettiin materiaalina laadunhallinnan sekä aistinvaraisen arvioinnin kirjallisuutta.
Työn ...
Kahvila-alan yrityksen perustaminen ja tuotekehitys
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2016)
Opinnäytetyössä käsiteltiin kahvila-alan yritysten aloittamisen vaiheet, lakivaati-mukset ja kehitettiin yritykselle tuotteita. Opinnäytetyössä tehtiin myös haastatte-lututkimus yrityksen menestystekijöistä. Opinnäytetyössä ...
Giardian ja Cryptosporidiumin havaitseminen lehtivihanneksista
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2016)
Opinnäytetyön aiheena oli menetelmä Giardian ja Cryptosporidiumin havaitsemisesta lehtivihanneksista. Opinnäytetyön toimeksiantajana oli Helsingissä sijaitseva laboratorio MetropoliLab Oy, jonka sisäinen menetelmä Giardian ...
Raaka-aineen lämpötilan vaikutus lopputuotteen laatuun : Kypsän lihan valmistusprosessi
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2016)
Opinnäytetyön keskeisin tarkoitus oli laadun parantaminen ja siihen tarvittavien toimenpiteiden määrittäminen. Yksi tarkasteltava toimenpide oli raaka-aineen lämpötilan muuttaminen tuotannossa ja sen vaikutus lopputuotteen ...
Elintarviketurvallisuus palvelualalla
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2016)
Tämä opinnäytetyö on osa suurempaa prosessia, jossa ISS Elintarviketeollisuuden palvelut pyrkii saamaan toiminnalleen SFS-EN ISO 22000 -sertifikaatin. Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli kuvata ISO 22000 -standardin kohdan ...
ISO 22000 -standardin mukaisen elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmän rakentaminen leipomoon
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2016)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli suunnitella toimiva elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmä leipomoon. Järjestelmä rakennettiin vastaamaan standardin ISO 22000 vaatimuksia ja se tullaan sertifioimaan vuoden 2016 ...
Uuninkestävien pakkausten toimivuus kuluttajilla
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2016)
Opinnäytetyössä tutkittiin kokeellisesti uuninkestävien pakkausten toimivuutta kuluttajan näkökulmasta. Selvitettiin miten vuokien valmistajat olivat vuokien lämpötilankeston testit tehneet. Lihamureketta kypsennettiin ...
Omavalvontaohjeistuksen laatiminen elintarvikesäännösten mukaan valvottaville tarjoilupaikoille
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2016)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli laatia omavalvontaohjeistus elintarvikevalvonnan piiriin kuuluvien tarjoilupaikkojen omavalvontasuunnitelman laatimisen avuksi. Ohje rajattiin koskemaan itsenäisiä, ketjuihin kuulumattomia, ...