Haku
Viitteet 1-3 / 3
Markkinatutkimus Juhla- ja pitopalveluyrityksen perustamisesta
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2010)
Markkinatutkimuksen tavoitteena oli saada tieto siitä onko Juhla- ja pitopalveluyri-tyksen perustaminen kannattavaa eli onko yritykselle tarpeeksi kysyntää tutkimuk-sen suorittajan määrittelemällä markkina-alueella. ...
Asiakastyytyväisyystutkimus Seinäjoen terveyskeskuksen lounasruoasta
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2010)
Lounasruoka saattaa olla monelle suomalaiselle ainut päivän aikana nautittu lämmin ateria. Tämän vuoksi tarjotun aterian merkitys on suuri, koska sen tulisi kattaa kolmannes päivän energian tarpeesta eli noin 650–1000 kcal ...
Painonhallinta terveyden edistämisen keinona : Riittääkö tieto, taito ja tahto?
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2010)
Viimeisten parinkymmenen vuoden aikana ylipaino on tullut ongelmaksi koko maailmassa. Yhä nuoremmat kärsivät liikakiloista. Vaikka energiansaanti on vähentynyt, kokonaisliikunnan määrä on vähentynyt vielä enemmän, ja se ...