Haku
Viitteet 1-10 / 10
Projektina ruoka-alan tapahtuma : Case Ruokaprovinssi kaupoissa -kampanja
(2020)
Tämä opinnäytetyö toteutettiin tapaustutkimuksena, johon yhdistettiin osallistuvaa havainnointia. Työssä tutkittiin, kuinka järjestää ruoka-alan tapahtuma projektina. Tutkimuksessa hyödynnettiin aihetta käsittelevää ...
Somemarkkinoinnin kehittäminen yritykselle
(2019)
Työn tavoitteena oli kehittää Ulpu Ruokapirssin somemarkkinoinnin ohjeistusta uusille työntekijöille. Some oppaan avulla uudet työntekijät saavat ohjeet Eepeen sisäisiin pelisääntöihin sosiaalisessa mediassa. Oppaassa ...
Lastentapahtuma palvelumuotoilun keinoin: Rosso Seinäjoki
(2023)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli suunnitella ja toteuttaa lasten tapahtuma Seinäjoen Rossolle. Tapahtuman tavoitteena oli lisätä lapsille toimintaa ravintolassa, kasvattaa Rosson asiakaskuntaa sekä lisätä Rosson ...
Tapahtumien ja juhlien järjestäminen
(2023)
Työn tarkoituksena oli luoda muistilista konserttien järjestämiselle, yrityksen Nakkilan Verstas Oy:n omistamassa Konehalli tilassa. Opinnäytetyön tavoitteena oli kirjoittaa kattava opas Nakkilan Verstaalle, jota he pystyvät ...
Päivittäistavaratalojen ja paikallisten ravintoloiden yhteistyö
(2022)
Tutkimuksen tavoitteena oli selvittää paikallisten ravintoloiden ja päivittäistavaratalojen mahdollisuutta tehdä yhteistyötä. Mitkä asiat puoltavat yhteistyöhön ja mitkä ovat esteenä yhteistyölle? Työ on ajankohtainen ...
Palveluyrityksen markkinointi: case Lounasravintola Suvifood Oy
(2022)
Opinnäytetyön toimeksiantajana toimi lounasravintola Suvifood Seinäjoelta. Toimeksiantajalla on lounaspalvelun lisäksi myös catering-palveluita, ateriapalvelu sekä aterioiden toimitus päiväkoti Suvikellon lapsille ja ...
Kokki kotiin -palvelun tehostaminen : ruokaa ja elämyksiä
(2022)
Kokki kotiin -palvelun ideana on järjestää täyden palvelun ruokailu asiakkaiden toiveiden mukaisesti esimerkiksi catering tilaisuuksiin, kotiin tai luontoon. Opinnäytetyön tavoitteena oli tutkia ja kuvata yksityiskokin ...
Staycation-lomailumuodon kehittäminen Jyväskylän seudulla
(2022)
Tämä opinnäytetyö keskittyy staycation-lomailumuodon kehittämiseen Jyväskylän seudulla. Tarkoituksena on selvittää millä keinoin kotikaupungissa lomailua voitaisiin elvyttää, ja staycation-lomailua lisätä seudulla, ja mitkä ...
Toisen asteen ravintola- ja cateringalan opiskelijoiden ohjaus alan jatko-opintoihin
(2022)
Ammatillisessa oppilaitoksessa opinto-ohjaus on toteutettava niin, että opiskelija saa riittävästi tietoa koulutuksestaan ennen sen aloittamista ja sen aikana. Ohjauksen tulee täyttää soveltavin osin Opetushallituksen ...
Ravintolayrityksen somemarkkinoinnin merkitys liiketoiminnan kasvuun ja kehitykseen
(2022)
Opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää sosiaalisen median vaikutusta ravintolayrityksen liiketoiminnan kasvuun ja kehitykseen. Työssä pyrittiin tuomaan esille keinoja, joiden avulla ravintolayritykset voisivat hyödyntää ...