Haku
Viitteet 1-7 / 7
Ravintolan asiakastyytyväisyyden kartoittaminen ja toiminnan kehittäminen : Case: Kotipizza & Rolls Laihia
(2021)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli kartoittaa Kotipizza & Rolls Laihian nykyistä asiakastyytyväisyyttä. Työn tarkoituksena oli luoda saatujen vastausten pohjalta ravintolan toiminnan kehittämissuunnitelma, jonka avulla ...
Kahvilan asiakaslähtöisyyden kehittäminen
(2020)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli eri tutkimusmenetelmiä käyttäen selvittää, millaisia kahviloita Seinäjoella on, millaisia ominaisuuksia kahviloissa arvostetaan sekä millaista kahvilaa Seinäjoelle toivottaisiin. Työn ...
Jälkiruokakonseptin kehitys palvelutiskiin
(2020)
Opinnäytetyön tavoitteena oli kehittää palvelutiskiin jälkiruokakonsepti, mikä kehitettäisiin valmiiksi tuotteeksi vuoden 2021 aikana. Opinnäytetyöprosessin aikana konseptin kehittäminen laajeni valmiin konseptin uudistamiseen ...
Ravintolan toiminnan kehittäminen palvelumuotoilun menetelmillä : ravintola Kuparipaja
(2021)
Asiakkaille tarjotut palvelut ovat yrityksen tärkeimpiä prosesseja. Kehittämällä palveluita voidaan luoda uutta liiketoimintaa ja hyvällä palvelulla voidaan parantaa yrityksen kannattavuutta.
Palveluita voidaan kehittää ...
Verkkosivujen käytettävyyden merkitys yksityisen sosiaalialan palveluntuottajan liiketoiminnassa
(2021)
Opinnäytetyön toimeksiantajana oli yksityinen sosiaalialan yritys Humana, jonka palveluita ovat palvelut ikääntyville, lastensuojelun laitospalvelut, avopalvelut, vammaispalvelut sekä palvelut mielenterveys- ja ...
Kokki kotiin -palvelun tehostaminen : ruokaa ja elämyksiä
(2022)
Kokki kotiin -palvelun ideana on järjestää täyden palvelun ruokailu asiakkaiden toiveiden mukaisesti esimerkiksi catering tilaisuuksiin, kotiin tai luontoon. Opinnäytetyön tavoitteena oli tutkia ja kuvata yksityiskokin ...
Ruokamatkailutuotteet ja -palvelut Etelä-Pohjanmaalla
(2023)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli kartoittaa olemassa olevia ruokamatkailutuotteita ja -palveluita Etelä- Pohjanmaalla ja selvittää, miten nämä noudattavat Suomen virallista ruokamatkailustrategiaa. Pääkriteereinä ...