Haku
Viitteet 1-10 / 13
Ympäristöjohtaminen Pohjanmaan Ravintoloissa
(2019)
Työn tavoitteena oli tutkia ympäristöjohtamisen toteutusta ravintoloissa Vaasassa ja Seinäjoella. Tavoitteena oli saada vastauksia ravintoloiden toiminnasta niin kestävän kehityksen kuin ekologisuuden kannalta keittiön ...
Lasten ja lapsiperheiden huomiointi asiakasryhmänä Seinäjoen ravintoloissa
(2020)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää, miten lapsiperheet on huomioitu asiakasryhmänä Seinäjoen alueen ravintoloissa ja kuinka ravintoloiden toimintaa voitaisiin tulevaisuudessa kehittää lapsiperheitä paremmin ...
Kasvisruoan infomateriaalin ja kasvisruoka-annosten kehittäminen Case: Boulevard Bistro
(2020)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli kehittää Lillbacka Powerco Oy:n Boulevard Bistro -ravintolalle kasvisruoan tietopaketti, joka sisältäisi konkreettisia vegaanisia à la carte -annoksia ja niiden reseptejä. Työssä oli ...
Panimoravintolan konseptin suunnittelu
(2021)
Tämä on toiminnallinen opinnäytetyö, joka koostuu panimoravintolan liiketoimintasuunnitelmasta ja perustamiseen liittyvästä teoriasta. Opinnäytetyön tavoitteena on olla toteuttamiskelpoinen ja muunneltavissa oleva ...
Pop up -katukeittiön suunnittelu pilotoinnin kautta
(2019)
Opinnäytetyön tavoitteena oli tutustua pop up -ravintolan perustamiseen sekä suunnitella tapahtumissa käytettävä katukeittiö loimaalaiselle Bar & Grill Lankolle. Toimeksiantajalla ei ollut aikaisempaa kokemusta katukeittiön ...
Päivittäistavaratalojen ja paikallisten ravintoloiden yhteistyö
(2022)
Tutkimuksen tavoitteena oli selvittää paikallisten ravintoloiden ja päivittäistavaratalojen mahdollisuutta tehdä yhteistyötä. Mitkä asiat puoltavat yhteistyöhön ja mitkä ovat esteenä yhteistyölle? Työ on ajankohtainen ...
Ravintola-alan ammattilaisten tuntemus EU:n nimisuojajärjestelmästä : nimisuojatuotteet ravintoloiden ruokalistoilla
(2022)
Nimisuojajärjestelmä on vuodesta 1992 käytössä ollut EU-tason laatujärjestelmä, jonka tarkoituksena on ensisijaisesti suojata nimisuojattuja tuotteita väärennöksiltä sekä vakiintuneen nimen väärinkäytöltä. Tuotteen voi ...
Oppaan kehittäminen ravintoloille lapsiperheiden huomioinnin ja ravitsemuksen edistämiseksi tuuppauksen keinoin
(2021)
Työn tavoitteena oli kehittää helposti hyödynnettävä opas ravintoloille lapsiperheiden huomioinnin ja ravitsemuksen edistämiseksi. Oppaan tavoitteena oli tukea ravintoloita ja niiden henkilökuntaa ravitsemuksellisesti ...
Ravitsemusväitteen vaikutus lounasravintoloiden itsepalvelulinjastojen asiakkaiden ruokavalintoihin
(2022)
Opinnäytetyön tavoitteena oli tutkia ravitsemusväittämän vaikutusta lounasravintoloiden asiakkaiden ruokavalintoihin. Ravitsemusväittämän vaikutusta tutkittiin eri ikäryhmissä. Työn toimeksiantaja oli Terveellisemmäksi ...
Sesongin mukaisen ruokalistan suunnittelu; case: Kolme Tähteä Oy
(2022)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli luoda Kolme Tähteä Oy:lle selkeät à la carte -listat vuodenaikoja mukaillen eri sesonkien mukaan, sekä luoda toimeksiantajalle yhtenäiset reseptit suunniteltavista à la carte -annoksista ...