Haku
Viitteet 1-10 / 27
Elintarvikkeiden jäljitettävyys tarjoilupaikoissa ja muissa ilmoitetuissa elintarvikehuoneistoissa
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2018)
Opinnäytetyö tehtiin Porvoon kaupungin ympäristöterveydenhuollolle. Työssä kartoitettiin elintarvikkeiden jäljitettävyyden toteutumista tarjoilupaikoissa sekä mahdollisia jäljitettävyyteen liittyviä harhautusyrityksiä ...
Kasvisruokailu Suomen peruskouluissa ja lukioissa - Vegaanisen ruokalistan kehittäminen : Case: Seinäjoen kaupunki
(2020)
Kasvispainotteinen ruokavalio terveyshyötyineen ja vaikuttaminen sitä kautta ilmastonmuutoksiin on tällä hetkellä suosittu puheenaihe. Ravitsemussuosituksissa suositellaan kasvisten lisäämistä ja punaisen lihan vähentämistä ...
Ruokahuoltoprosessin kehittäminen asiakasläheisesti lean-näkökulmasta : Case: Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin sairaalahuoltajapalvelut
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2017)
Tutkimuksen tavoitteena oli selvittää, millainen ruokahuoltoprosessin nykytila on ja millainen sen tulisi olla huomioiden asiakasläheisyys sekä laatu ja potilasturvallisuus. Tavoitteena oli kehittää sairaalahuoltajapalvelujen ...
Ruokatuotannon keskittäminen ja tuotantotavan muutos : Case: TeeSe Botnia Oy Ab
(2020)
Eri puolilla Suomea on päädytty yhä enenevissä määrin keskittämään julkisia ruokapalveluita. Ruokapalveluiden kilpailukykyä ja tuotantotehokkuutta on pyrittävä parantamaan eli on tarkasteltava, miten samoilla resursseilla ...
Arjen ruokakasvatus varhaiskasvatuksessa Case: Alavuden kaupunki
(2020)
Ruokakasvatus on tärkeä osa varhaiskasvatusta. Ruokakasvatuksen avulla edistetään lasten myönteistä suhtautumista ruokaan ja syömiseen sekä tuetaan monipuolisia ja terveellisiä ruokatottumuksia.
Työn tavoitteena oli ...
Asiantuntijainnovoinnista konseptointiin ja tuotekehitykseen: toimintamalli proaktiiviseen innovaatiotyöhön
(2024)
Tässä opinnäytetyössä syvennyttiin elintarvikkeen innovointiin ja sen tavoitteisiin erilaisten konseptikategorioiden kautta, huomioiden innovaatiojohtamisen kompetenssit ja innovaatiotoiminnan strateginen merkitys ...
Moniammatillisuus AMK-opinnoissa : ikääntyneiden hyvän ravitsemuksen ja toimintakyvyn edistäminen moniammatillisesti
(2023)
Suomen väestö ikääntyy ja suurin osa ikääntyvistä haluaa asua omassa kodissaan mahdollisimman pitkään. Seinäjoen ammattikorkeakoulu (SeAMK) on saanut Tampereen Talouskoulun säätiöltä rahoitusta Ikääntyneet kotona - ...
Suomalaisen kylpyläravintolan ruoka- ja palvelutuotteen tulevaisuuden haasteet ja toiminnan kehittäminen : Case Härmän Kylpylä
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2017)
Ruoka on tärkeä osa ihmisten kokonaisvaltaista hyvinvointia ja nautittavuus on nykypäivän kiireisille kuluttajille tärkeä arvo. Yritysten palvelutoiminnalleen asettamat tehokkuusvaatimukset, saattavat kuitenkin olla ...
Ruokapalveluhenkilöstön ravitsemusosaaminen ja koulutustarve : Case: Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2017)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin alueella ruokapalveluhenkilöstön ravitsemusosaamista sekä siitä mahdollisesti löytyviä koulutustarpeita. Lisäksi tavoitteena oli tutkia, ...
Ruoka- ja ravitsemuskasvatus Etelä-Pohjanmaan varhaiskasvatuksessa
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2017)
Opinnäytetyön tavoitteena oli saada kattava kuva ruoka- ja ravitsemuskasvatuksen toteuttamisesta Etelä-Pohjanmaan kuntien varhaiskasvatuksessa. Työn toimeksiantaja oli Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin Perusterveydenhuollon ...