Haku
Viitteet 1-2 / 2
Restonomi (AMK) -tutkinnon sisältämän työturvallisuusopetuksen nykytila, käytännön osaaminen ja kehittämisehdotukset Case:SeAMK, ravitsemisala
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2011)
Keittiötyössä sattuu hyvin erilaisia työtapaturmia, joista yleisimpiä ovat haavat, palovammat, liukastumiset, nyrjähdykset, rasitusvammat sekä selkään kohdistuvat tapaturmat. (Raudas & Björn 2007, 28; Kanerva, Moilanen & ...
Tuotteiden painon vaihtelun vähentäminen
(2022)
Lean six sigma on systemaattista ja tuloshakuista prosessien kehittämistä, jossa tavoitteena on oppia olemassa olevista toimintatavoista ja pyrkiä kohti jatkuvaa parantamista. Lean six sigmassa yhdistyy leanille tyypillinen ...