Haku
Viitteet 1-10 / 115
Perehdytysmateriaalin laatiminen: Case: Alavuden Helluntaiseurakunnan keittiö
(2020)
Työn toimeksianto saatiin Alavuden Helluntaiseurakunnan keittiön pääemännältä. Alavuden Helluntaiseurakunnan keittiön toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen. Keittiössä työskentelee vapaaehtoisia, ja joskus myös ulkopuolisia ...
Ravintolan asiakastyytyväisyyden kartoittaminen ja toiminnan kehittäminen : Case: Kotipizza & Rolls Laihia
(2021)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli kartoittaa Kotipizza & Rolls Laihian nykyistä asiakastyytyväisyyttä. Työn tarkoituksena oli luoda saatujen vastausten pohjalta ravintolan toiminnan kehittämissuunnitelma, jonka avulla ...
Ketogeeninen ruokavalio lapsen epilepsian hoidossa : Reseptiikan ja ruokalistan kehittäminen
(2020)
Opinnäytetyön tavoitteena oli kehittää reseptiikkaa ja ruokalistaohje modifioidun Atkinsin dieetin ruokavalio-ohjauksen ja ruokapalveluiden toteuttamisen tueksi Seinäjoen keskussairaalan ravitsemusterapiayksikölle. Kehitettyä ...
Hotelli Sorsanpesän toiminnanohjausjärjestelmän vaihtoprojekti
(2021)
Tämän opinnäytetyön tavoite oli tutkia hotelli Sorsanpesän toiminnanohjausjärjestelmän vaihtoprojektia ja sen käyttöönoton onnistumista, järjestelmän toimintaa ja ominaisuuksia sekä sen merkitystä asiakkuudenhallinnassa ...
Kestävän kehityksen mukainen lounasviikko
(2020)
Opinnäytetyössä kehitettiin kestävän kehityksen mukainen viikon lounaslista. Kehittämisprojekti toteutettiin yhteistyössä Lempäälän Ideaparkissa sijaitsevan ravintolamaailma Foodparkin kanssa. Ideaparkin Foodparkin ...
Ruokahävikin syntymiseen johtavia syitä alakouluissa: 10–12-vuotiaiden lasten suhtautuminen kouluruokailuun
(2021)
Opinnäytetyön aihe muodostui toimeksiantajan, ruokahävikin vähentämiseen keskittyvän Wasteless-hankkeen kautta. Hankkeessa tehtiin huolestuttava huomio, että 4–6.-luokkalaiset lapset jättävät yhä useammin koululounaan ...
Ruokahävikki ja sen hyödyntäminen ruoka-apuna Seinäjoella
(2020)
Opinnäytetyön tarkoituksena oli selvittää, miten ruokahävikkiä hyödynnetään ruoka-apuna Seinäjoen alueella, ja kuinka ruoka-apua lahjoittavat ja jakavat tahot työskentelevät. Pääasiallisena tehtävänä oli selvittää ketkä ...
Projektina ruoka-alan tapahtuma : Case Ruokaprovinssi kaupoissa -kampanja
(2020)
Tämä opinnäytetyö toteutettiin tapaustutkimuksena, johon yhdistettiin osallistuvaa havainnointia. Työssä tutkittiin, kuinka järjestää ruoka-alan tapahtuma projektina. Tutkimuksessa hyödynnettiin aihetta käsittelevää ...
Tarinoota ja trahteeria
(2021)
Täydellisen elämyksen saavuttamiseen maatilamatkailukohteessa vaikuttaa eri elementtien yhteen sopivuus ja niiden kokeminen palvelutapahtumassa. Yrityksen yksi elämyksen elementti on ruokaan liittyvä tarinnallisuus. ...
Kahvilan asiakaslähtöisyyden kehittäminen
(2020)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli eri tutkimusmenetelmiä käyttäen selvittää, millaisia kahviloita Seinäjoella on, millaisia ominaisuuksia kahviloissa arvostetaan sekä millaista kahvilaa Seinäjoelle toivottaisiin. Työn ...