Haku
Viitteet 1-10 / 28
Työnantajan odotukset ravintolatyöntekijän ammattitaidosta : Á la -carte tarjoilijan ammattitaito
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2018)
Tutkimuksen tavoitteena oli selvittää, millä tavoin ravintolayrittäjien ja vuokra-työyritysten odotukset á la -carte tarjoilijan ammattitaidosta kohtaavat ja eroavat toisistaan, sekä selvittää rekrytointiprosessin eroja. ...
Elintarvikkeiden jäljitettävyys tarjoilupaikoissa ja muissa ilmoitetuissa elintarvikehuoneistoissa
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2018)
Opinnäytetyö tehtiin Porvoon kaupungin ympäristöterveydenhuollolle. Työssä kartoitettiin elintarvikkeiden jäljitettävyyden toteutumista tarjoilupaikoissa sekä mahdollisia jäljitettävyyteen liittyviä harhautusyrityksiä ...
ATP-mittausten käyttöönotto ja tulosten hyödyntäminen leikkaussalisiivouksessa : Case: Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin sairaalahuoltajapalvelut
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2018)
Tutkimuksen tavoitteena oli määritellä leikkaussaliin kriittiset pisteet eli useimmin kosketellut kosketuskohdat. Kriittisille pisteille määriteltiin raja-arvot, joita käytettiin hyväksi ATP-mittarilla tehdyissä ...
Huumeiden käyttäjien aiheuttamien riskitilanteiden vaikutus työturvallisuuteen porilaisissa ravintoloissa
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2018)
Työn tavoitteena oli tutkia, onko huumeiden käyttäjät otettu huomioon ravintolahenkilökunnan työturvallisuutta suunniteltaessa. Lisäksi tutkittiin henkilökunnan kouluttaneisuutta huumeiden käyttäjän kohtaamiseen. Tutkimuksessa ...
Muutosjohtaminen ja muutosprosessi ammatillisen koulutuksen reformissa. : Case: Seinäjoen koulutuskuntayhtymä, Sedun ruoka-alan opettajat
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2018)
Tämä opinnäytetyö tehtiin yhteistyössä Seinäjoen koulutuskuntayhtymä, Sedun kanssa. Työn tarkoituksena oli selvittää, miten ammatillisen koulutuksen reformin muutosprosessi on koettu Sedussa sekä miten reformin tuomat ...
Kohti asiakaslähtöisempää ABC:ta : Case ABC Jalasjärvi
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2018)
Opinnäytetyön tavoitteena oli kehittää ABC Jalasjärven palvelua kokonaisenapakettina vakituisten asiakkaiden näkökulmasta. Sekä järjestää ABC Jalasjärvelle Peukkuperjantai -tapahtuma. Peukkuperjantai -tapahtuman tavoitteena ...
Kaura-valkuaisrullan tuoteperheen kehitys : Case: Elonen Oy
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2018)
Työn tavoitteena oli kehittää jo olemassa olevan tuotteelle, kaura-valkuaisrullalle tuoteperhe. Tuotetta kehitettiin Elonen Oy:lle toimeksiantona. Tuote suunniteltiin alun perin uuden tuotteen tarpeesta, joka olisi ...
Lasten kasvisten, marjojen ja hedelmien kulutus päiväkodeissa ja päiväkotien näitä tuotteita koskevat käytänteet
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2018)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli saada ajankohtaista tietoa leikki-ikäisten lasten kasvisten, marjojen ja hedelmien kulutuksesta päiväkodeissa. Tutkimuksessa haluttiin saada selville myös päiväkotien yleisiä käytänteitä ...
Hyönteisruokamenun kehittäminen ravintolaan : Case Lakeus Matador
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2018)
Opinnäytetyö oli kehittämisprojekti, jonka tarkoituksena oli kehittää kokonaisista ja jauhetuista sirkoista reseptejä ravintolamenuun. Kehittämisprojekti toteutettiin yhteistyössä Sokos Hotel Lakeus ravintola Matadorin ...
Sormiruokaa terveellisesti ja turvallisesti : Sormiruokakurssi pienten lasten vanhemmille
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2018)
Työn tavoitteena oli toteuttaa sormiruokakurssi pienten lasten vanhemmille sekä tuottaa opasvihkonen pienten lasten ravitsemuksesta ja sormiruokailusta. Sormiruokakurssin tavoitteena oli tuoda tietoa sormiruokailun hyödyistä ...