Haku
Viitteet 1-10 / 23
Ruokahävikin hyödyntäminen kiertotalousperiaatteella: Lihan uudelleenkäyttömahdollisuudet
(2019)
Työn tavoitteena oli selvittää Etelä-Pohjanmaalla ruokahävikiksi päätyvän lihan uudelleenkäyttömahdollisuuksia kiertotalousperiaatteita hyödyntäen. Tutkimuksen tavoitteena oli selvittää, päätyikö ruokahävikiksi sellaista ...
Ympäristöjohtaminen Pohjanmaan Ravintoloissa
(2019)
Työn tavoitteena oli tutkia ympäristöjohtamisen toteutusta ravintoloissa Vaasassa ja Seinäjoella. Tavoitteena oli saada vastauksia ravintoloiden toiminnasta niin kestävän kehityksen kuin ekologisuuden kannalta keittiön ...
Ruoan ja maiseman yhdistäminen elämykselliseksi maaseutumatkailun tuotteeksi
(2019)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää, kuinka toimeksiantaja voisi hyödyntää tarjoamiaan ruoka-, maisema- ja yritysasiantuntijapalveluja tulevaisuudessa maaseutumatkailuyrittäjille yhtenä palvelukokonaisuutena. ...
Päiväkotilasten ruokailutottumusten vertailu Seinäjoella - toteutuvatko ravitsemussuositukset?
(2019)
Lasten ylipainoisuus on merkittävä terveysongelma, koska lapsuusajan lihavuus jatkuu yleensä aikuisiälle (Kaikkonen ym. 2014, 164; Haglund ym. 2009, 137). Päivähoito tavoittaa enemmistön suomalaislapsista, joten päiväkotien ...
Hälytysmerkit ikääntyneiden ravitsemuksessa
(2019)
Työn tavoitteena oli selvittää Seinäjoen kaupungin kotihoidon kauppakassipalvelua käyttävien asiakkaiden ruokatalouden hoitoon liittyviä asioita, ravintoaineiden saantia karkealla tasolla ja elintarvikevalikoiman riittävyyttä. ...
Juustoportti Kärsämäen asiakastyytyväisyys
(2019)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää Kärsämäen Juustoportin asiakkaiden tyytyväisyyttä kahvila-ravintolan palveluihin. Tavoitteena oli selvittää asiakaskunnan mielipiteitä sekä palveluista että ruuasta. Tutkimus ...
Kuuden viikon kiertävä ruokalista Sydänmerkki-kriteereitä noudattaen : case Pyhäjoen kunta
(2019)
Pyhäjoen ruokapalveluiden Saaren koulun keskuskeittiö tuottaa koululaisille hyvää ja terveellistä ruokaa. Keittiöltä valmistuu lähes 600 koululounasta päivittäin. Asiakaskunta on esikoulusta lukion päättäviin. Koululounasta ...
Reseptiikan kehittäminen säilötyistä härkäpavuista : Case: Ilmajoen Makkaramestarit Oy
(2019)
Opinnäytetyön tavoitteena oli kehittää uutta reseptiikkaa Ilmajoen Makkaramestareiden tuottamista suomalaisista säilötyistä Palkoset-härkäpavuista. Reseptiikkaa kehitettiin toimeksiantona Makkaramestareiden pyynnöstä. ...
Kohti Kouluruokadiplomia: Case Kokemäen kaupungin ruokapalvelut
(2019)
Työn tavoitteena oli kartoittaa Kokemäen kaupungin yhteiskoulun kouluruokailun nykytila Kouluruokadiplomi -kriteeristön näkökulmasta sekä laatia kehittämissuunnitelma kouluruokailun kehittämiseksi. Kouluruokadiplomi-kriteeristö ...
Asiakastyytyväisyystutkimus ja ravintolatoiminnan kehittäminen Pohjanmaan Best-Food Oy:ssä
(2019)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli tutkia asiakastyytyväisyyttä Pohjanmaan Best-Food Oy:n henkilöstöravintola- ja pitopalveluasiakkaiden keskuudessa ja laa-tia tehdyn tutkimuksen pohjalta konkreettisia kehittämisideoita ...