Haku
Viitteet 1-4 / 4
Lohkoketjujen käyttö elintarvikkeiden jäljitettävyydessä
(2020)
Elintarvikkeiden jäljitettävyys on olennainen osa ruokaturvallisuutta. Ketju pellosta pöytään pitää olla lakisääteisesti selvillä. Elintarvike pitää pystyä jäljittämään yksi askel kumpaankin suuntaan, esimerkiksi meijerin ...
Suodatinlaitteen kapasiteetin määritys
(2023)
Opinnäytetyön tarkoituksena oli selvittää Valion Seinäjoen tehtaan erään suodatinlaitteen tehokkuutta ja vapaata kapasiteettia. Suodatinlaitteen prosessimäärät ovat nousussa ja tehokkuuden ja kapasiteetin selvitykselle oli ...
Elintarvikehuoneistojen pintapuhtausnäytteet
(2023)
Opinnäytetyön tavoitteena oli kerätä tietoa ruoka-alalla toimivien elintarvikehuoneistojen pintapuhtaudesta. Opinnäytetyössä selvitettiin erilaisten elintarvikehuoneistojen pintapuhtaustasoa ottamalla näytteitä ATP-luminometrillä ...
Leipäjuusto-osaston henkilöstötarpeen määrittäminen
(2023)
Työn tavoitteena on määrittää uudistetulle leipäjuusto-osastolle henkilöstön tarve. Tarkoituksena on määrittää henkilöstön määrä ja työajat viikkotasolla eri tuotantopäiville. Toimeksiantajana toimii Juustoportti Food Oy. ...