Haku
Viitteet 1-6 / 6
Valio Oivariinin laadunhallinta: Tuotereklamaatioihin perehtyminen
(2021)
Laatu on jokaiselle yritykselle aina ajankohtainen aihe, joka tarvitsee jatkuvaa seurantaa, kehittämistä ja ohjausta eli laadunhallintaa. Tässä opinnäytetyössä perehdytään rasvaseoslevite Oivariinin laadunhallintaan. Työn ...
Pakkausmateriaalin ja -kaasun vaikutus valmissalaatin laatuun
(2019)
Tässä opinnäytetyössä tutkittiin pakkausmateriaalin ja pakkauskaasun merkitystä tuotelaatuun ja säilyvyyteen. Työn tarkoituksena oli testata ja löytää toimeksiantajalle valmissalaatin pakkaamiseen tarkoitetulle rasialle ...
IFS Food -laatujärjestelmän käyttöönotto
(2022)
Opinnäytetyön toimeksiantajana toimi Riitan Herkku Oy ja työ toteutettiin heidän sisaryritykselleen Dagsfood Oy:lle. Opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää tuotantolaitoksen nykytila sekä millaisia toimia IFS Food ...
Kahden eri säilöntäaineen vertailu gluteenittomassa leivässä
(2023)
Opinnäytetyön tavoitteena oli vertailla kemiallisen ja luonnonmukaisen säilöntäaineen vaikutusta gluteenittomassa leivässä esiintyvän homeen kasvuun. Työssä myös havainnoitiin, aiheuttaako luonnonmukainen säilöntäaine ...
Laatujärjestelmän päivittäminen ja kehittäminen
(2023)
Opinnäytetyön toimeksiantajana oli Raisio Oyj:n omistama Verso food Oy. Työn tavoitteena oli päivittää ja kehittää tehtaan laatujärjestelmää, tehostaen samalla tuotantoa ja luoden säästöjä. Vanha laatujärjestelmä oli ...
Tuotantotilan lämpötilan nostaminen ja sen vaikutus lopputuotteen laatuun
(2024)
Opinnäytetyön tavoitteena on tutkia, vaikuttaako tuotantotilan lämpötilan nostaminen lopputuotteen tuotelaatuun. Työssä selvitettiin, voidaanko leivänpäällispakkaamon lämpötilaa nostaa nykyistä 5 celsiusastetta korkeammaksi ...