Haku
Viitteet 1-7 / 7
Työhyvinvointi ja uhkaavat asiakaspalvelutilanteet matkailu- ja ravintola-alalla
(2021)
Työssä tutkitaan majoitus- ja ravintola-alalla esiintyvien haastavien asiakaspalvelutilanteiden vaikutusta työhyvinvointiin työntekijöiden näkökulmasta. Työn tarkoituksena oli tehdä tutkimus haastavista ...
Ravintolan työntekijöiden työhyvinvoinnin kartoitus
(2021)
Hyvinvoiva henkilöstö on tuottava, ja siksi yrityksen olisikin hyvä selvittää ja ylläpitää mahdollisuuksien mukaan työntekijöidensä kokemaa työhyvinvointia. Koettuun työhyvinvointiin vaikuttavat sekä työpaikan ulkoiset ...
Arvostuksen ja johtamisen vaikutus työhyvinvointiin
(2021)
Tämän työn tavoitteena oli selvittää ruokapalvelutyöntekijöiden työhyvinvoinnin ja arvostuksen kokeminen työyhteisön sisällä. Työn aihe syntyi omasta mielenkiinnosta ja työkokemuksista eri julkisten alojen keittiöillä, ...
Pandemian vaikutukset Etelä-Pohjanmaan lounasravintoloiden toimintaan
(2022)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää, miten Etelä-Pohjanmaan lounasravintolat ovat pärjänneet pandemian aikana ja mitä erilaisia päätöksiä on täytynyt tehdä toiminnan edistämiseksi. Henkilöstö on iso osa ravintolan ...
Keittiötyön mitoitus : case Hyvinkään Ravitsemispalvelut Oy
(2022)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli laskea keittiön todellinen työmäärä ja työvoiman tarve toimeksiantajana toimineelle Hyvinkään Ravitsemispalveluille. Tarkoituksena oli selvittää, onko työntekijöitä liikaa vai onko ...
Itsensä kehittäminen ravintolan esihenkilönä
(2022)
Muuttuvassa työmaailmassa itsensä johtaminen sekä oman työhyvinvoinnin ylläpitäminen ja siitä huolehtiminen korostuvat samalla, kun useita eri aloja vaivaa henkilöstöpula, eikä tehokkuudesta tulisi luopua.
Tämän ...
Esihenkilöiden työhyvinvointi ravintola-alalla
(2023)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli tutkia ravintola-alan esihenkilöiden työhyvinvointia ja työssä jaksamista sekä selvittää syitä mahdolliseen työuupumukseen. Tutkimuksessa käytettiin kvantitatiivista tutkimusmenetelmää. ...