Haku
Viitteet 1-9 / 9
Kohti kannattavaa ja hiilineutraalia ruokaketjua - otteita SeAMK Ruoka -yksikön opinnäytetöistä
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2019)
SeAMK tekee ilmastotutkimusyhteistyötä huippuryhmän kanssa
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2020)
Tapaustutkimus avoimen datan käytöstä marjasatojen ennustamisessa
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2020)
Eteläpohjalaista lämpöyrittäjyysosaamista Eurooppaan
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2020)
EIP-ryhmät osana maaseudun kehittämistä - esimerkkinä Tuorehakekonsepti maatilamittakaavassa -hanke
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2020)
Elintarvike- ja maatalousyksikön asiantuntijanäkemykset tutkimus- ja kehittämistoiminnasta - case of SeAMK
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2016)
Ratkaisuja ruokaan
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2018)
Kirjan I luvussa esitellään Etelä-Pohjanmaan ruokamaakuntaa sekä SeAMK Ruoka -yksikön toimintaa ja sen kärkiä. Ainoana Suomessa SeAMK Ruoka tarjoaa alan 10 korkeakoulutason opetusta kokonaisvaltaisesti pellolta pöytään ...
Paikalliset proteiinit -hankkeen (PIKI) case : broilerisäilyke
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2021)
SeAMK Ruoka 2021 - ilmastokestävää ruokaketjua edistämässä
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2021)