Haku
Viitteet 1-4 / 4
Prosessin optimointi ja työohjeen laadinta
(2020)
Opinnäytetyön toimeksiantaja on Atria Suomi Oy. Tämän työn tavoitteena oli optimoida uusien paneroitujen lihatuotteiden prosessin vaiheet ja luoda prosessista työohjeistus tuotannon työntekijöille. Uusia tuotteita varten ...
Autoklaavien lämpötilojen optimointi ja tehokkuuden parantaminen
(2022)
Tämän opinnäytetyön toimeksiantajana toimi Atria Suomi Oy. Työn kokeellinen osuus toteutettiin Nurmossa valmisruokaosastolla. Opinnäytetyön tavoitteena oli vähentää olemassa olevia autoklaaviohjelmia, sillä yksi ohjelma ...
Leikkelepakkaamon pakkausmateriaalihävikki ja mahdolliset toimenpiteet sen vähentämiseksi
(2021)
Työn tavoitteena oli selvittää leikkelepakkaamon pakkausmateriaalihävikin määrä aamuisin ennen tuotannon aloitusta pakkauslinjakohtaisesti. Aihe rajattiin pelkkään pakkauskalvohävikkiin, sillä sitä syntyy eniten ja näin ...
Raaka-aineiden vaikutus majoneesin pH-arvoon
(2023)
Tämän opinnäytetyön toimeksiantajana toimi Atria Suomi Oy. Työn tavoitteena oli tutkia, kuinka raaka-aine vaikuttaa majoneesin pH-arvon muuttumiseen ja vertailla aistinvaraisen arvioinnin avulla eri happamuudensäätöaineiden ...