Haku
Viitteet 1-10 / 10
Hyvät eväät elämään pienestä pitäen -koulutustilaisuuden järjestäminen Kauhajoen perhepäivähoitajille : Case: Kauhajoen kaupunki
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2009)
Opinnäytetyön tavoitteena oli suunnitella ja toteuttaa koulutustilaisuus Kauhajoen perhepäivähoitajille kyselytutkimusta apuna käyttäen. Kyselyn avulla selvitettiin, mitä tietoa perhepäivähoitajat itse kokivat tarvitsevansa. ...
Kouluruokailun ja ravitsemusystävällisyyden toteutuminen Ugandassa ja Suomessa
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2009)
Kouluruokailua Suomessa ohjaavat lait, säädökset ja ravitsemussuositukset.
Oppilaat ovat oikeutettuja myös maksuttomaan kouluterveydenhuoltoon.
Ugandassa on lakisäädöksin turvattu kouluruokailu ja -terveydenhuolto ...
Jakelukeittiöiden toiminnanohjaus : Case: Kurikan kaupungin puhtaus- ja ruokapalvelut
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2009)
Opinnäytetyön toimeksiantaja oli Kurikan kaupungin teknisen osaston puhtaus- ja ruokapalvelut. Puhtaus- ja ruokapalveluiden tehtävänä on vastata keskitetysti näiden palveluiden tuottamisesta. Budjetti on n. 3,9 miljoonaa ...
Asiakastyytyväisyys henkilöstöravintoloissa : Case: Atria Suomi Oy
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2009)
Työpaikkaruokailun tavoitteena on järjestää työntekijöille mahdollisuus syödä ra-vitseva ja kohtuuhintainen ateria työpäivän aikana, ylläpitää ja edistää työntekijöi-den henkistä vireyttä, terveyttä ja työtehoa sekä ohjata ...
Sydänmerkki-ateriajärjestelmään perehdyttäminen ammattikeittiöiden näkökulmasta
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2009)
Vuodesta 2008 on Suomen Sydänliitolta voinut anoa maksullista Sydänmerkki-ateriatunnusta aterioille. Tunnus luotiin ammattikeittiöille apuvälineeksi, jolla sydänystävällisiä aterioita voidaan helposti valmistaa ja jolla ...
Malliateriat ravintosisältölaskelmineen kuuden viikon kiertävästä ruokalistasta : Case:Kauhajoen Yhteiskoulun keskuskeittiö
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2009)
Opinnäytetyön toimeksiantajana oli Kauhajoen kaupungin Yhteiskoulun keskuskeittiö. Kehittämistyön ensisijaisena tavoitteena oli muodostaa kuuden viikon kiertävästä lounasruokalistasta malliateriat sekä ravintosisältölaskelmat ...
Ruokablogien pitäjien arvot ja ravitsemusnäkemykset
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2009)
Tutkimuksen tavoitteena oli selvittää ruokabloggaajien arvomaailmaa ja ruokablo-gien pitäjien ravitsemuskäsityksiä. Lisäksi tavoitteena oli saada selville, kuinka paljon bloggaajat miettivät olemassa olevien ravitsemussuositusten ...
Asiakastyytyväisyyskysely Seinäjoen kaupungin ateriapalvelun asiakkaille
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2009)
Asiakastyytyväisyystutkimuksen tavoitteena oli selvittää Seinäjoen kaupungin ateriapalvelun asiakkaiden tyytyväisyyttä keittiön palveluihin. Tavoitteena oli selvittää ateriapalvelun asiakkaiden taustatietoja, mielipidettä ...
Kokemuksia elämyksellisestä ravintolapalvelusta
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2009)
Tutkimus käsittelee elämyksen merkitystä palveluiden tuottamisessa ja kuluttami-sessa. Erityisenä kohteena on ravintolaelämyksen synty, jota koskeva tutkimus on myös lisääntynyt viime aikoina. Olemme siirtyneet palvelutaloudesta ...
Painonhallintaryhmän toiminta ja elintavoissa tapahtuneet muutokset. Case: Etelä-Pohjanmaan Sydänpiiri ry
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2009)
Opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää painonhallintaryhmän toimintaa, ryhmäläisten odotuksia ryhmästä ja ohjaajista sekä heidän tavoitteisiinsa pääsyä ja keinoja niihin. Tutkimukseen osallistui Etelä-Pohjanmaan Sydänpiirillä ...