Haku
Viitteet 1-10 / 104
Tutkimuksen ja opetuksen tiet : SeAMK Liiketoiminta ja kulttuuri tutkii, opettaa ja kehittää
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2019)
Kohti kannattavaa ja hiilineutraalia ruokaketjua - otteita SeAMK Ruoka -yksikön opinnäytetöistä
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2019)
Sote-alan pk-yritysten liiketaloudellisen osaamisen nykytila Etelä-Pohjanmaalla
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2019)
Tässä raportissa esitellään eteläpohjalaisten sosiaali- ja terveysalan pk-yritysten nykytilaa liiketaloudellisen 0saamisen näkökulmasta. Tarkempina teemoina ovat digitalisaatio, markkinointi, strateginen johtaminen ja ...
Yritysten yhteistyöverkostojen kehittäminen : toimintamalli tuottavuuden ja yhteistyön kehittämiseksi pk-yritysverkostoissa
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2019)
Tuottavuuden tulosmittarit teollisessa pk-yrityksessä : kirjallisuustutkimus 2019
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2019)
Tämä kirjallisuustutkimus on toteutettu osana Näkymätön näkyväksi: Tuottavuuden tulosmittarit ja niiden visualisointi pk-teollisuudessa -hanketta, joka on Etelä-Pohjanmaan liiton rahoittama EAKR-hanke. Tutkimuksen tarkoituksena ...
Kohtaamisen oppimista ja osaamisen kehittämistä sosiaali- ja terveysalalla
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2019)
Näkökulmia palvelutarpeen arviointiin
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2019)
Palvelutarpeen arviointi on sosiaalihuoltolain alainen palvelu, jota ei laissa ole kuitenkaan erityisen tarkkaan määritelty. Tämän johdosta sosiaalityötä tekevillä on ollut tarve saada lisää tietoa siitä, miten palvelutarpeen ...
Yrittäjän etiikka liiketoiminnan arvopohjana
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2018)
Ratkaisuja ruokaan
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2018)
Kirjan I luvussa esitellään Etelä-Pohjanmaan ruokamaakuntaa sekä SeAMK Ruoka -yksikön toimintaa ja sen kärkiä. Ainoana Suomessa SeAMK Ruoka tarjoaa alan 10 korkeakoulutason opetusta kokonaisvaltaisesti pellolta pöytään ...
FLEN-koulutusvientiverkoston liiketoiminta- ja kansainvälistymissuunnitelma : Ruokaketjun koulutusvientihanke 2017–2019
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2019)
Raportissa tarkastellaan Food Learning Export Network -ruokaketjun koulutusvientiverkoston (FLEN) kansainvälisen koulutusviennin suunnitelmia, toteutusta ja toimintaa jatkossa. Raportti perustuu Business Model Canvas ...