Haku
Viitteet 1-5 / 5
Lihaleikkurin modernisointi
(2020)
Tämä opinnäytetyö tehtiin Atria Tuoreliha Oy:lle, Atria Nurmon toimipisteelle. Opinnäytetyön tarkoituksena oli suunnitella sekä toteuttaa elintarviketuotannossa käytettävään vanhaan hydraulisesti toimivaan lihanleikkuukoneeseen ...
Viivakooditarrojen automatisoitu laadunvarmistus : Optisten tunnisteiden koneellisen laadunvalvonnan kehitystyö
(2020)
Tämän opinnäytetyön toimeksiantajana oli Atria Oyj, joka on kansainvälisesti toimiva suomalainen liha- ja ruoka-alan yritys. Työn tavoitteena oli kehittää yrityksen toiminnassa käyttämien kuljetuslaatikoiden tarratunnisteiden ...
Automaattipadan käyttöönotto, ohjelmointi ja perehdytys
(2020)
Tämän työn toimeksiantajana on Atria Suomi Oy ja se toteutettiin Nurmossa valmisruokaosastolla. Osastolle on tullut uusi automaattinen keittopata, johon pystyy ohjelmoimaan käytössä olevat reseptit. Tällöin työntekijöiden ...
Tulevaisuuden viljelytavat ja menetelmät turvemaiden viljelyssä
(2021)
Suomen maatalouden suurin päästövähennyspotentiaali löytyy turvepelloista. Pelkästään uusien turvepeltojen raivaamisen kieltämisellä olisi suuri merkitys päästöjen vähennyksiin. Kun turvepeltoa viljellään, suurin ...
Verkkokurssi henkilöstöravintolan henkilökunnan erityisruokavalio-osaamisen kehittämiseen
(2021)
Toimeksiantaja toivoi opinnäytetyön kehittämistyönä heille suunniteltua ja kohdennettua verkkokurssia erityisruokavalioista. Kurssissa keskityttiin vain yleisimpiin ruoka-aine allergioihin ja erityisruokavalioihin, jotka ...