Haku
Viitteet 1-10 / 53
Escherichia coli -bakteerin määritysmenetelmän verifiointi
(2020)
Seinäjoen Valion aluelaboratoriossa Escherichia coli -bakteerin määritysmenetelmä vaihdetaan ISO 16649-2:2001-standardin mukaiseksi ja opinnäytetyönä käyttöönotettavalle menetelmälle tehtiin verifiointi. Menetelmä on ...
Valio Oy Seinäjoki maitojauhepakkaamon sähköisen perehdytyksen luominen
(2020)
Henkilöstön perehdyttäminen on työturvallisuuslaissa määritelty (L 23.8.2002/738 Työturvallisuuslaki). Onnistuneen perehdytyksen avulla pystytään vähentämään työtapaturmia, säästämään aikaa ja rahaa, parantamaan laatua ...
EHEC-riskin kartoittaminen hampurilaisten valmistuksen yhteydessä
(2021)
Opinnäytetyön toimeksiantajana oli Peruspalvelukuntayhtymä Kallion ympäristöterveydenhuolto. Työn tavoitteena oli selvittää alueen suuria määriä hampurilaisia valmistavien toimipaikkojen EHEC-riskiä, jonka pohjalta voisi ...
Tuotantolinjaston tehokkuuden optimointi
(2021)
Opinnäytetyön tavoitteena oli kuvata siipikarjaleikkaamon kolmen lähes samanlaisen tuotantolinjaston nykytila ja tuottaa konkreettisia kehitysehdotuksia, joilla tuotantolinjaston läpimenoa saadaan nostettua pitämällä tunti- ...
Valio Oivariinin laadunhallinta: Tuotereklamaatioihin perehtyminen
(2021)
Laatu on jokaiselle yritykselle aina ajankohtainen aihe, joka tarvitsee jatkuvaa seurantaa, kehittämistä ja ohjausta eli laadunhallintaa. Tässä opinnäytetyössä perehdytään rasvaseoslevite Oivariinin laadunhallintaan. Työn ...
Automaattipadan käyttöönotto, ohjelmointi ja perehdytys
(2020)
Tämän työn toimeksiantajana on Atria Suomi Oy ja se toteutettiin Nurmossa valmisruokaosastolla. Osastolle on tullut uusi automaattinen keittopata, johon pystyy ohjelmoimaan käytössä olevat reseptit. Tällöin työntekijöiden ...
Hiilihapotuslaitteen ja vastapaineannostelijan käyttöönotto
(2020)
Työn tavoitteena oli käyttöönottaa uusi hiilihapotuslaite ja vastapaineannostelija, sekä laatia laitteille selkeät käyttö- ja pesuohjeet. Työssä tutkittiin laitteiden tuotantotehokkuutta ja toimintavarmuutta, sekä selvitettiin ...
Led-valaistuksen suunnittelu teurastamon vastaanottonavettaan
(2020)
Opinnäytetyön toimeksiantajana toimi Suomalainen lihatalo. Opinnäytetyössä luodaan suunnitelma led-valaistusta teurastamon vastaanottonavetasta.
Aluksi työn teoriaosuudessa perehdytään eläinten hyvinvointiin, sian luontaiseen ...
Länsi-Kalkkunan leikkaamon hukan kartoitus
(2020)
Lean - ajattelumallin perusperiaate on asiakasarvon tuottaminen. Tuotantoa ja sen prosesseja pyritään jatkuvasti parantamaan ja poistamaan kaikkea, mikä ei tuota asiakkaalle lisäarvoa. Leanissa hukka määritellään arvontuoton ...
Maidon laadun hallinta automaattisessa lypsyjärjestelmässä
(2021)
Tämän opinnäytetyön työn tavoitteena oli suunnitella ja päivittää omavalvontasuunnitelma robottipihattoon. Tässä huomioitiin teknologian tuomat muutokset omavalvontasuunnitelmaan, jotta omavalvonnan kirjaukset sekä löytyisivät ...