Haku
Viitteet 1-3 / 3
Ravintolat hiilijalanjäljillä Mission Zero Foodprint -työkirja
(Laurea-ammattikorkeakoulu, 2021)
Vastuullisuus, ympäristöystävällisyys ja merkityksellisyys ravintoloiden kilpailukykytekijänä kasvaa ja asiakkaiden valistuneisuus ja arvot lisäävät tähän painetta. Kaikilla toimialoilla on omat ympäristövaikutuksensa, ...
Restaurants and Carbon Footprint Mission Zero Foodprint Workbook
(Laurea-ammattikorkeakoulu, 2022)
The significance of responsibility, and environmentally friendly and meaningful actions will increase as as competitive factors in restaurants, and customer awareness and values will add pressure for this. All sectors ...
Kehitä resurssiviisautta ihmislähtöisesti. Toimintamalli tukemaan pienyritysten resurssiviisauden kehittämistä
(Laurea-ammattikorkeakoulu, 2022)
Kehitä pienyritysten resurssiviisautta ihmislähtöisesti.
Julkaisussa esitellään Pienyritykset resurssiviisaaksi ihmislähtöisin keinoin -toimintamalli. Toimintamalli on suunnattu erityisesti maaseutumaisilla alueilla ...