Haku
Viitteet 1-5 / 5
Henkilöstöjohtaminen ja työn imu Delicatessen-ravintoloissa
(2019)
Tämä opinnäytetyö käsitteli henkilöstöjohtamista ja työn imua toimeksiantajayrityksessä. Opinnäytetyöllä oli kolme tavoitetta. Ensimmäisenä tavoitteena oli selvittää toimeksiantajayrityksen työntekijöiden näkemykset ...
Ruoan Retail-palvelut ja muut hybridityötä tukevat ruoan palveluratkaisut yrityspuistoympäristössä
(2023)
Hybridityön yleistyminen on muuttanut erityisesti asiantuntijoiden ja tietotyöläisten arkea. Työtä tehdään yhä useammin muualla kuin omalla työpisteellä työnantajan toimitiloissa, ja työskentelyn aikataulut ovat aiempaa ...
”Mun mielestä se, mitä kunnalta kaipaa on se et tietäs, mihin ne on menossa”: kunnallisten elinkeinopalveluiden kehittäminen
(2023)
Tämän tutkimuksellisen kehittämistyön kohteena olivat Kangasniemen kunnan elinkeinopalvelut. Kehittämistyön tavoitteena oli luoda keinoja, joiden avulla kunta voisi edistää alueen yrittäjien toimintaedellytyksiä proaktiivisesti ...
Asiakaspalvelukonseptin kehittäminen robotille Case Tellu
(2021)
Tämän tutkimuksellisen kehitystehtävän tavoite on kehittää palvelurobottia hyödyntävä asiakaspalvelukonsepti. Ilmiö liittyy digitalisaation ja työn automatisointiin. Konseptin avulla pyritään lisäämään työtehokkuutta ja ...
Asiakasarvoa avustamisella: Digitaalisen apurin kehittäminen tuotevalinnan tueksi palvelumuotoilun keinoin
(2023)
Tämän tutkimuksellisen kehittämistyön tavoitteena on luoda asiakkaalle arvoa tuottava digitaalinen palvelu tuotevalinnan avuksi. Opinnäytetyön tarkoituksena on laajemmin ymmärtää arvonluontia ja muodostumista asiakkaan ...