Haku
Viitteet 1-4 / 4
Tuuppauksen avulla kohti kestävämpiä lounasvalintoja
(2019)
Ilmaston lämpeneminen ja siihen liittyvät uhat konkretisoituivat monille vuonna 2018 julkaistun IPCC:n (The Intergovernmental Panel on Climate Change) raportin myötä. Muutos on nopeampaa, kuin aiemmin luultiin, ja toimenpiteet ...
”Mun mielestä se, mitä kunnalta kaipaa on se et tietäs, mihin ne on menossa”: kunnallisten elinkeinopalveluiden kehittäminen
(2023)
Tämän tutkimuksellisen kehittämistyön kohteena olivat Kangasniemen kunnan elinkeinopalvelut. Kehittämistyön tavoitteena oli luoda keinoja, joiden avulla kunta voisi edistää alueen yrittäjien toimintaedellytyksiä proaktiivisesti ...
Asiakaspalvelukonseptin kehittäminen robotille Case Tellu
(2021)
Tämän tutkimuksellisen kehitystehtävän tavoite on kehittää palvelurobottia hyödyntävä asiakaspalvelukonsepti. Ilmiö liittyy digitalisaation ja työn automatisointiin. Konseptin avulla pyritään lisäämään työtehokkuutta ja ...
Asiakasarvoa avustamisella: Digitaalisen apurin kehittäminen tuotevalinnan tueksi palvelumuotoilun keinoin
(2023)
Tämän tutkimuksellisen kehittämistyön tavoitteena on luoda asiakkaalle arvoa tuottava digitaalinen palvelu tuotevalinnan avuksi. Opinnäytetyön tarkoituksena on laajemmin ymmärtää arvonluontia ja muodostumista asiakkaan ...