Haku
Viitteet 1-10 / 107
Henkilöstöjohtaminen ja työn imu Delicatessen-ravintoloissa
(2019)
Tämä opinnäytetyö käsitteli henkilöstöjohtamista ja työn imua toimeksiantajayrityksessä. Opinnäytetyöllä oli kolme tavoitetta. Ensimmäisenä tavoitteena oli selvittää toimeksiantajayrityksen työntekijöiden näkemykset ...
Tuuppauksen avulla kohti kestävämpiä lounasvalintoja
(2019)
Ilmaston lämpeneminen ja siihen liittyvät uhat konkretisoituivat monille vuonna 2018 julkaistun IPCC:n (The Intergovernmental Panel on Climate Change) raportin myötä. Muutos on nopeampaa, kuin aiemmin luultiin, ja toimenpiteet ...
Ruoan Retail-palvelut ja muut hybridityötä tukevat ruoan palveluratkaisut yrityspuistoympäristössä
(2023)
Hybridityön yleistyminen on muuttanut erityisesti asiantuntijoiden ja tietotyöläisten arkea. Työtä tehdään yhä useammin muualla kuin omalla työpisteellä työnantajan toimitiloissa, ja työskentelyn aikataulut ovat aiempaa ...
Liiketoimintasuunnitelman laatiminen. Esimerkkinä Aleksia-liikelaitoksen ruokapalvelut
(Laurea-ammattikorkeakoulu, 2010)
Tämän opinnäytetyön aiheena on liiketoimintasuunnitelman laatiminen kunnalliselle liikelai-tokselle. Tämä opinnäytetyö on toimintakeskeinen, ja sen tuotoksena on liiketoimintasuunnitelma Aleksia-liikelaitoksen ruokapalvelulle. ...
Palveluliiketoiminnan kehittäminen: Arvoa tuottavan palveluketjun kehittäminen julkisomisteisessa ateriapalveluja tuottavassa osakeyhtiössä.
(Laurea-ammattikorkeakoulu, 2010)
Laurea-ammattikorkeakoulu Tiivistelmä
Laurea Hyvinkää
Yrittäjyyden ja liiketoimintaosaamisen koulutusohjelma
Teollinen palveluliiketoiminta
Tradenomi (ylempi AMK)
Kati Albrecht
Palveluliiketoiminnan ...
Matkamylly : Strategiaprosessin kehittäminen palvelumuotoilun keinoin
(Laurea-ammattikorkeakoulu, 2018)
Kehittämistyön tavoitteena oli strategiaprosessin uudistaminen ja kehittäminen palvelumuotoilun keinoin tuomalla siihen palvelumuotoilun prosessit ja työkalut. Näin siitä saatiin asiakaskeskeinen. Tarkoituksena oli mallin ...
Golfravintolan palvelun kehittäminen palvelumuotoilun menetelmillä
(Laurea-ammattikorkeakoulu, 2016)
Tämä opinnäytetyö on palvelumuotoilun työkaluilla tehty kehitysehdotus golfravintolan toiminnan kehittämiseksi. Palvelumuotoiluprosessi etenee määrittelystä tutkimuksen kautta suunnitteluun. Palvelumuotoilun kehittämisen ...
Käyttäjien osallistaminen sosiaalisen sijoitusyhteisön kehittämiseen palvelumuotoilun keinoin : Tapaus: Shareville
(Laurea-ammattikorkeakoulu, 2015)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli kehittää pohjoismaista sosiaalista sijoitusyhteisöä Sharevilleä. Tutkimuksellisen kehittämistyön kehittämiskohteeksi valitun sosiaalisen sijoitusyhteisön kehittämiseksi sovellettiin ...
Jalkautuvan opettajuuden arvo toisen asteen ammatillisessa koulutuksessa
(Laurea-ammattikorkeakoulu, 2018)
Opinnäytetyön tavoitteena tuoda esiin ammatillisen koulutuksen uuden lainsäädännön ja hallitusohjelman mukaisen reformin mallin toteuttamista toisen asteen ammatillisessa koulutuksessa osallistumisen keinoin. Opinnäytetyön ...
SaaS-palvelun kehittäminen asiakaskeskeisemmäksi esimerkkiyrityksessä
(Laurea-ammattikorkeakoulu, 2015)
Palvelun laatu on monimutkainen asia ja sitä on vaikeampi mitata kuin konkreettisen tuotteen valmistusta. Yrityksen liiketoiminnalle syntyy merkittäviä kuluja, mikäli yrityksessä joudutaan palvelun laadun puutteen vuoksi ...