Haku
Viitteet 1-10 / 95
Toimiiko lautasmalli? Kilpailun avulla vaikuttaminen kouluruokailutottumuksiin
(Laurea-ammattikorkeakoulu, 2009)
Kouluruokailusta puhutaan yleisellä tasolla paljon. Kouluruokaan käytettävät resurssit ovat rajalliset kaikissa kunnissa. Maassamme on tarjottu maksuton kouluruokailu kaikille oppivelvollisuuskoulujen oppilaille vuodesta ...
Jalkapalloilevien nuorten energiajuomakulutus
(Laurea-ammattikorkeakoulu, 2009)
Opinnäytetyön aiheena on jalkapalloilevien nuorten energiajuomakulutus. Lasten ja nuorten energiajuomakulutus on ollut viime aikoina usein puheenaineena, mistä ajatus aiheeseen syntyi. Lisäksi jalkapalloilevien nuorten ...
Talo-oppaan laatiminen toimistokiinteistöön
(Laurea-ammattikorkeakoulu, 2009)
Talo-oppaan laatiminen toimistokiinteistöön
Tämä opinnäytetyö on toiminnallinen työ, joka sisältää opinnäytetyöraportin sekä erillisen produktiosan. Produktia ei julkaista tämän opinnäytetyöraportin yhteydessä, koska ...
Ruokapalveluiden organisaatiomuutos Tammelan kunnassa työntekijöiden kokemana
(Laurea-ammattikorkeakoulu, 2009)
Ruokapalvelualan kehittäminen jatkuu vilkkaasti etenkin pienissä kunnissa. Palvelujen tuottaminen laadukkaasti ja edullisesti edellyttää sitä, että otetaan käyttöön uusia johtamisjärjestelmiä, työmenetelmiä ja työvälineitä ...
Tulevaisuuden haasteita Finncatering Oy:ssä
(Laurea-ammattikorkeakoulu, 2009)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli kartoittaa Finncatering Oy:n mahdollisia tulevaisuuden näkymiä. Tavoitteena oli myös löytää menestymisen sekä kilpailukyvyn kannalta merkittäviksi nousevia tekijöitä. Näistä tekijöistä ...
"Mistä tiedän, mitä otan lautaselleni?" Ravitsemispalvelujen käyttäjälähtöinen kehittäminen
(Laurea-ammattikorkeakoulu, 2009)
Opinnäytetyöni tutkimuksena kehitettiin ravitsemispalveluja käyttäjälähtöisesti heikkonäköisten asiakkaiden näkökulmasta. Taustana opinnäytetyölle toimii Laurea-ammattikorkeakoulun Gusto-hanke, jonka tavoitteena on kehittää ...
Kuntien ateriapalveluiden kilpailuttaminen ja sopimuksentekoperusteet
(Laurea-ammattikorkeakoulu, 2009)
Idea tutkimuksen tekemiseen lähti oman työkokemuksen kautta ja kiinnostuksesta kilpailuttamista kohtaan. Aihe on myös erittäin ajankohtainen, koska ateriapalveluiden kilpailuttaminen ja ulkoistaminen lisääntyvät koko ajan. ...
Ruokatuotteen kehitysprosessi Yritys A:ssa
(Laurea-ammattikorkeakoulu, 2009)
Ville Parkkinen
Ruokatuotteen kehitysprosessi Yritys A:ssa
Vuosi 2009 Sivumäärä 45
Opinnäytetyön lähtökohtana on kuvailla, suunnitella ja kehittää ruokatuoteprosessia Yritys A:ssa. Toimivalla ruokatuottee ...
Liikesuhteesta kohti kumppanuutta : – case Scandic Hotel Continental ja Kiinteistöalan Koulutuskeskus Oy
(Laurea-ammattikorkeakoulu, 2009)
Menestyminen liike-elämässä perustuu yhteiseen toimintaan ja oikeisiin suhteisiin. Verkostoituminen ja yhteisten päämäärien tavoittelu tehostavat myös energian ja resurssien käyttämistä. Kumppanuudet ja erilaiset ...
Ruoanvalmistuksen hygienia ja turvallisuus sekä uutuuselintarvikkeet osana Hyvinvointi TV:n ohjelmatarjontaa
(Laurea-ammattikorkeakoulu, 2009)
Ruoan valmistamisesta ja säilytyksestä on olemassa paljon tietoa, jolla niistä saadaan turvallista ja hygieenistä. Tietoa on saatavilla internetistä, lehdistä sekä laajasta lähdekirjallisuudesta. Moni ikääntyvä ei kuitenkaan ...