Haku
Viitteet 1-10 / 799
Toimiiko lautasmalli? Kilpailun avulla vaikuttaminen kouluruokailutottumuksiin
(Laurea-ammattikorkeakoulu, 2009)
Kouluruokailusta puhutaan yleisellä tasolla paljon. Kouluruokaan käytettävät resurssit ovat rajalliset kaikissa kunnissa. Maassamme on tarjottu maksuton kouluruokailu kaikille oppivelvollisuuskoulujen oppilaille vuodesta ...
Liiketoimintasuunnitelman laatiminen. Esimerkkinä Aleksia-liikelaitoksen ruokapalvelut
(Laurea-ammattikorkeakoulu, 2010)
Tämän opinnäytetyön aiheena on liiketoimintasuunnitelman laatiminen kunnalliselle liikelai-tokselle. Tämä opinnäytetyö on toimintakeskeinen, ja sen tuotoksena on liiketoimintasuunnitelma Aleksia-liikelaitoksen ruokapalvelulle. ...
Jalkapalloilevien nuorten energiajuomakulutus
(Laurea-ammattikorkeakoulu, 2009)
Opinnäytetyön aiheena on jalkapalloilevien nuorten energiajuomakulutus. Lasten ja nuorten energiajuomakulutus on ollut viime aikoina usein puheenaineena, mistä ajatus aiheeseen syntyi. Lisäksi jalkapalloilevien nuorten ...
Talo-oppaan laatiminen toimistokiinteistöön
(Laurea-ammattikorkeakoulu, 2009)
Talo-oppaan laatiminen toimistokiinteistöön
Tämä opinnäytetyö on toiminnallinen työ, joka sisältää opinnäytetyöraportin sekä erillisen produktiosan. Produktia ei julkaista tämän opinnäytetyöraportin yhteydessä, koska ...
Ruokapalveluiden organisaatiomuutos Tammelan kunnassa työntekijöiden kokemana
(Laurea-ammattikorkeakoulu, 2009)
Ruokapalvelualan kehittäminen jatkuu vilkkaasti etenkin pienissä kunnissa. Palvelujen tuottaminen laadukkaasti ja edullisesti edellyttää sitä, että otetaan käyttöön uusia johtamisjärjestelmiä, työmenetelmiä ja työvälineitä ...
Markkinointiviestinnän kehittäminen sosiaalisessa mediassa
(Laurea-ammattikorkeakoulu, 2012)
Opinnäytetyön tarkoituksena on kehittää Best Western Premier Hotel Katajanokan markkinointiviestintää sosiaalisessa mediassa. Työn tuloksena on suunnitelma, jonka tavoitteena on lisätä myyntiä ja kasvattaa tunnettuutta. ...
Establishing a Customer Approach and a Product Promotion Plan for a Start-up Busi-ness in Fruit and Tea Based Beverages
(Laurea-ammattikorkeakoulu, 2018)
This thesis was conducted to gain an insight on the fruit beverage industry in the Finnish market and to define a suitable customer group. Therefore, the product promotion plan for Pin Station was created to attract customers ...
Lounaspalvelukonseptin kehittäminen - Case Cafe Fanny
(Laurea-ammattikorkeakoulu, 2015)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena on esittää uusi lounaspalvelukonsepti ja arvioida sen toimivuutta kerätyn asiakas- ja kilpailijatiedon perusteella. Tarkoituksena on auttaa yritystä uuden konseptin käyttöönotossa huomioiden ...
Terassitoiminnan kehittäminen palvelumuotoilun keinoin: Case: ravintola Nuevo
(Laurea-ammattikorkeakoulu, 2015)
Opinnäytetyön tarkoituksena oli kehittää ravintola Nuevon terassitoimintaa. Työn tavoitteena oli luoda terassille uusia toimintatapoja ja käytänteitä, joiden avulla palvelun laatu ja asiakaskokemus paranisi, ja henkilökunnan ...
Developing an existing restaurant business idea
(Laurea-ammattikorkeakoulu, 2018)
With the demand of the economy on the rise, there are more and more entrepreneurs choosing to open their own businesses as a way to change their careers. Many of them create their own business using their own completely ...