Haku
Viitteet 1-10 / 1677
Jätteistä kosmetiikkainnovaatioksi: innovaatioprosessi ei-nestemäisen unisex-kosmetiikan kehittämiseksi matkakäyttöön kiertotaloutta hyödyntäen
(2019)
Ympäristön hyvinvoinnista on tullut yhteinen tavoite sekä useille yksityisille henkilöille että yrityksille. Siihen liittyvällä viestinnällä on vaikutusta kuluttajien arvoihin ja ostokäyttäytymiseen. Tämä lisää yritysten ...
Keinoja toiselle asteelle seksuaalisen häirinnän vastaiseen työhön
(2020)
Opinnäytetyön tutkimuksellisen kehittämisen kohteena olivat toisen asteen opiskelijoiden ja henkilökunnan jäsenten ajatukset siitä, kuinka seksuaaliseen häirintään tulisi oppilaitoksissa puuttua ja miten sitä voitaisiin ...
Valion ulkomaan matkustusturvallisuuden kehittäminen
(2020)
Toimeksiantajalla oli tarve kehittää ulkomaille matkustavan henkilökunnan matkustusturvallisuutta sekä saada toimintaneuvoja mahdollisiin ongelmatilanteisiin ja niiden ennaltaehkäisyyn. Opinnäytetyön päätavoitteena oli ...
"Mun ei tarvi esittää, ettei tunnu missään" Henkisen ensiavun merkitys työ- ja toimintakykyyn - työntekijöiden kokemuksia HEA-toiminnasta
(2019)
Opinnäytetyön tavoitteena on arvioida HUS Naistentaudit ja synnytykset - tulosyksikön HEA -ryhmän purkukeskusteluihin osallistuneiden kokemuksia. Opinnäytetyön tarkoituksena on saada lisää tietoa HEA –toiminnan vaikutuksista, ...
Tulevaisuuden osaamistarpeet kauneudenhoitoalan ja ammatillisen koulutuksen kontekstissa
(2020)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli kartoittaa laadullisen ennakoinnin keinoin tulevaisuuden osaamistarpeita kauneudenhoitoalan ja ammatillisen koulutuksen kontekstissa. Tarkoituksena oli koota ennakointiselvityksen ...
Motivaatiota taitavasta itsensä johtamisesta
(2020)
Tämän opinnäytetyön tavoite oli löytää keinoja tehokkuuden, motivaation ja hyvinvoinnin parantamiseksi työympäristön näkökulmasta. Tutkimuksella pyrittiin tiedostamaan aloitushetkellä jo toimivat ja toimivuutta heikentävät ...
EKOLUKSUS - ilmentyminen ja tulevaisuus : Uudesta ilmiöstä tuottavaa vastuullisuutta.
(2019)
Tässä opinnäytetyössä tutkittiin luksusliiketoiminnan ja yhteiskuntavastuullisuuden yhteyttä sekä ekoluksuksen ilmentymistä lähitulevaisuudessa. Ennakoimalla tulevia muutoksia, esimerkiksi ihmisten kulutustottumuksissa, ...
Leipomo- ja elintarvikealan Trendikartta 2020
(2020)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena on toimeksiantajayritys Leipurin Oyj:n ennakointikyvykkyyden ja tulevaisuustietoisuuden kasvattaminen. Opinnäytetyön kehittämistehtävänä on luoda Leipurin Oyj:lle leipomo- ja elintarvikealan ...
Henkilöstöjohtaminen ja työn imu Delicatessen-ravintoloissa
(2019)
Tämä opinnäytetyö käsitteli henkilöstöjohtamista ja työn imua toimeksiantajayrityksessä. Opinnäytetyöllä oli kolme tavoitetta. Ensimmäisenä tavoitteena oli selvittää toimeksiantajayrityksen työntekijöiden näkemykset ...
Status quo -vinouma akateemisessa johtamisessa
(2020)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena on tutkia professoreiden kokemuksia akateemisesta johtamisesta ja status quo -vinouman vaikutusta akateemiseen johtamiseen erään suomalaisen yliopiston yhdellä laitoksella. Saatujen tulosten ...