Haku
Viitteet 1-6 / 6
Palvelumuotoilulla kestävää kehitystä: Esimerkkinä sisäministeriön tiekartta kestävälle kehitykselle
(2020)
Tämän tutkimuksellisen kehittämistyön tarkoituksena oli ymmärtää, miten palvelumuotoilua ja yhteiskehittämistä voidaan hyödyntää kohdeorganisaatiossa kestävän kehityksen edistämisessä ja siihen liittyvän strategisen muutoksen ...
Ekologisempi ateriapalvelu : Norlandia Päiväkodit
(2019)
Ekologinen kestävyys ja yritysten yhteiskuntavastuu ovat paljon puhuttavia aiheita globaalin kestävyyskriisin aikana. Yritysvastuullisuuden kautta kestävä kehitys linkittyy tiukasti myös tämän päivän yritysmaailmaan. ...
Ympäristövastuullisuus näkyväksi : Asiakasviestinnän ja vaikuttamiskeinojen kehittäminen palvelumuotoilun avulla ravintolakontekstissa
(2020)
Ruoka on tärkeä osa arkielämää ja muodostaa 20-25 % suomalaisen kuluttajan ilmastovaikutuksesta. Ulkona syömisen ja lounasruokailun kautta myös ravintoloissa tehdään päivittäisiä ruokavalintoja. Kuluttajat ovat yhä ...
Value co-creation for planetary wellbeing and regenerative service development — rethinking national park stewardship
(2023)
The purpose of this thesis is to gain a better understanding of value co-creation for planetary wellbeing in the context of regenerative service development. Addressing complex societal challenges, like biodiversity loss, ...
Tuuppaamalla kohti kestävämpää kulutusta : Helsingin kaupungin kouluruokailun osallistumisen parantaminen
(2023)
Tämän tutkimuksellisen opinnäytetyön tarkoituksena oli selvittää, mitkä asiat ovat esteinä koululaisten kouluruokailuun osallistumisessa. Tavoitteena oli myös selvittää mitä tiedottamista kannattaa jalkauttaa koululaisille, ...
Ruokahävikin vähentäminen
(2023)
Opinnäytetyön tavoitteena on ensin selvittää nykytilanne Live säätiön omistamassa- ja ylläpitämässä Leppävaaran toimipaikan ravintolassa syntyvästä elintarvikehävikistä ja tutkia hävikin jakautumista eri hävikkityyppeihin; ...