Haku
Viitteet 1-10 / 97
Toimiiko lautasmalli? Kilpailun avulla vaikuttaminen kouluruokailutottumuksiin
(Laurea-ammattikorkeakoulu, 2009)
Kouluruokailusta puhutaan yleisellä tasolla paljon. Kouluruokaan käytettävät resurssit ovat rajalliset kaikissa kunnissa. Maassamme on tarjottu maksuton kouluruokailu kaikille oppivelvollisuuskoulujen oppilaille vuodesta ...
Jalkapalloilevien nuorten energiajuomakulutus
(Laurea-ammattikorkeakoulu, 2009)
Opinnäytetyön aiheena on jalkapalloilevien nuorten energiajuomakulutus. Lasten ja nuorten energiajuomakulutus on ollut viime aikoina usein puheenaineena, mistä ajatus aiheeseen syntyi. Lisäksi jalkapalloilevien nuorten ...
Talo-oppaan laatiminen toimistokiinteistöön
(Laurea-ammattikorkeakoulu, 2009)
Talo-oppaan laatiminen toimistokiinteistöön
Tämä opinnäytetyö on toiminnallinen työ, joka sisältää opinnäytetyöraportin sekä erillisen produktiosan. Produktia ei julkaista tämän opinnäytetyöraportin yhteydessä, koska ...
Ruokapalveluiden organisaatiomuutos Tammelan kunnassa työntekijöiden kokemana
(Laurea-ammattikorkeakoulu, 2009)
Ruokapalvelualan kehittäminen jatkuu vilkkaasti etenkin pienissä kunnissa. Palvelujen tuottaminen laadukkaasti ja edullisesti edellyttää sitä, että otetaan käyttöön uusia johtamisjärjestelmiä, työmenetelmiä ja työvälineitä ...
Tulevaisuuden haasteita Finncatering Oy:ssä
(Laurea-ammattikorkeakoulu, 2009)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli kartoittaa Finncatering Oy:n mahdollisia tulevaisuuden näkymiä. Tavoitteena oli myös löytää menestymisen sekä kilpailukyvyn kannalta merkittäviksi nousevia tekijöitä. Näistä tekijöistä ...
"Mistä tiedän, mitä otan lautaselleni?" Ravitsemispalvelujen käyttäjälähtöinen kehittäminen
(Laurea-ammattikorkeakoulu, 2009)
Opinnäytetyöni tutkimuksena kehitettiin ravitsemispalveluja käyttäjälähtöisesti heikkonäköisten asiakkaiden näkökulmasta. Taustana opinnäytetyölle toimii Laurea-ammattikorkeakoulun Gusto-hanke, jonka tavoitteena on kehittää ...
Kuntien ateriapalveluiden kilpailuttaminen ja sopimuksentekoperusteet
(Laurea-ammattikorkeakoulu, 2009)
Idea tutkimuksen tekemiseen lähti oman työkokemuksen kautta ja kiinnostuksesta kilpailuttamista kohtaan. Aihe on myös erittäin ajankohtainen, koska ateriapalveluiden kilpailuttaminen ja ulkoistaminen lisääntyvät koko ajan. ...
Ruokatuotteen kehitysprosessi Yritys A:ssa
(Laurea-ammattikorkeakoulu, 2009)
Ville Parkkinen
Ruokatuotteen kehitysprosessi Yritys A:ssa
Vuosi 2009 Sivumäärä 45
Opinnäytetyön lähtökohtana on kuvailla, suunnitella ja kehittää ruokatuoteprosessia Yritys A:ssa. Toimivalla ruokatuottee ...
Liikesuhteesta kohti kumppanuutta : – case Scandic Hotel Continental ja Kiinteistöalan Koulutuskeskus Oy
(Laurea-ammattikorkeakoulu, 2009)
Menestyminen liike-elämässä perustuu yhteiseen toimintaan ja oikeisiin suhteisiin. Verkostoituminen ja yhteisten päämäärien tavoittelu tehostavat myös energian ja resurssien käyttämistä. Kumppanuudet ja erilaiset ...
Kokki vai tarjoilija - nuorten ammatilliseen suuntautumiseen ohjaavat tekijät Helsingin palvelualojen oppilaitoksessa
(Laurea-ammattikorkeakoulu, 2008)
Ravintola-alalla on pula ammattitaitoisista tarjoilijoista. Helsingin palvelualojen oppilaitos tarjoaa nuorille ja aikuisille mahdollisuuden opiskella mm. ravintolakokiksi ja tarjoilijaksi.
Opinnäytetyössä pyrittiin ...